Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Crescendo lanseaza o solutie CRM cu capacitate de comunicare integrata

23 Decembrie 2006



Casa de solutii IT&C Crescendo a anuntat recent lansarea pe piata a unei noi solutii de comunicare integrata, care genereaza o performanta superioara din interactiunile cu clientii. Solutia, care imbina beneficiile unui serviciu de tip „Contact Center“ cu avantajele unei aplicatii de tipul „Customer Relationship Management“, a fost deja implementata in cadrul Crescendo si a unui Call Center, fiind in curs de finalizare intr-o banca).


Marius_Tulea„In acest moment avem in derulare alte doua proiecte: unul pentru o companie cu activitate de tip Contact Center si, respectiv, pentru un client din domeniul financiar-bancar”, a subliniat Marius Tulea (foto), director general Crescendo


Noul instrument software conceput de Crescendo se bazeaza pe interoperabilitatea dintre Cisco Unified Communications si Microsoft Dynamics CRM 3.0, integrarea facilitatilor de comunicatii IP cu solutia CRM, prin convergenta de voce si date, oferind companiilor posibilitatea de a obtine o imagine mai completa a clientului, cu fiecare interactiune, in fiecare punct de contact. Astfel, angajatii au acces la toata informatia existenta despre client, indiferent de modul de contact: telefon, email, fax, web etc., de pe un dispozitiv mobil, laptop sau desktop, conectat local sau la distanta. In plus, solutia ofera posibilitatea inregistrarii selective a convorbirilor sau a monitorizarii acestora, precum si cea a comutarii inteligente a apelurilor catre angajatii disponibili/ pregatiti sa raspunda. (Sistemul poate identifica persoanele disponibile/pregatite sa raspunda si ruteaza apelul indiferent daca sunt in aceeasi cladire sau la kilometri distanta.)


Solutia ofera si facilitati precum apelarea clientului direct din pagina de Microsoft CRM 3.0 („Click-to-Dial“), recunoasterea automata a apelantului („Screen pop-up“), distribuirea flexibila a apelurilor (in functie de tipul de client si prioritate, disponibilitatea si competentele angajatilor proprii) si altele asemenea.


Solutia integrata de comunicare (Cisco Unified Communications si Microsoft Dynamics CRM 3.0) lucreaza cu orice telefon Cisco IP, inclusiv telefoane IP wireless, si poate fi utilizata nu numai de catre companiile care au un departament dedicat de tip Contact/Call Center, ci si de catre companii mai mici ca dimensiuni, care isi doresc un departament de vanzari (si/sau de suport), cat mai performant in relatia cu clientii.


Radu Ghitulescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite