Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Aero-Metric achizitioneaza a doua DMC de la Intergraph

23 Decembrie 2006



Intergraph Corporation a anuntat ca Aero-Metric, una dintre cele mai importante firme de servicii fotogrametrice si geospatiale din America de Nord, a achizitonat a doua Z/I Imaging DMC (Digital Mapping Camera). Aero-Metric a avut rezultate foarte bune dupa achizitionarea primei DMC in 2003.


gis-dmcAero-Metric va utiliza a doua camera pentru a extinde proiectele existente de productie fotogrametrica digitala si a oferi cicluri de productie mai scurte si imagini de calitate mai mare, pentru ca organizatia se orienteaza catre o linie de productie soft-copy integrala. Ca rezultat, clientii Aero-Metric vor primi mai rapid date de calitate. Prin achizitionarea celei de-a doua camere, compania raspunde cerintei crescande pentru senzori digitali de inalta calitate pentru fluxuri de productie end-to-end full digital.


“Prima DMC de la Intergraph ne-a permis capturarea de imagini digitale simultan in toate bandele”, a declarat Patrick Olson, Senior Vice-President al Aero-Metric. “Cu a doua DMC, putem mari capacitatea de a oferi calitate a imaginii, oferind clientilor nostri industriali si federali, agentiilor guvernamentale statale si locale imagini de precizie si rezolutie unica”.


“Succesul Aero-Metric arata capacitatea DMC de la Intergraph de a oferi calitate, claritate si rezolutie a imaginii”, a declarat Ben Eazzetta, presedinte Intergraph Security, Government & Infrastructure.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite