Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Windream - solutia fireasca pentru cei care folosesc Windows ca sistem de operare

24 Decembrie 2006



Indiferent daca ne place sau nu, majoritatea activitatilor umane dintr-o companie implica lucrul cu ‘hartii’ – acte, facturi, chitante, scrisori, cereri, aprobari. Ne dorim ca aceste “hartii” sa fie structurate electronic. Solutia pentru toate acestea se numeste managementul electronic al documentelor, iar prin utilizarea unei solutii de document management se poate elimina total sau partial lucrul cu documentele tiparite.


Daca alte solutii de management al documentelor ruleaza ca aplicatii dezvoltate si instalate peste sistemul de operare, WINDREAM este unicul produs de acest tip, integrat complet in sistemul de operare Windows si ca atare nu necesita o interfata proprie. Gratie tehnologiei patentate VFS (Virtual File System), solutia Windream este prima solutie Document Management din lume, complet integrata in sistemul de operare Microsoft Windows.


Datorita acestei carateristici solutia nu necesita o interfata proprie, oferind astfel utilizatorilor usurinta in utilizare si administrare.


Windream ofera utilizatorilor mai multe variante venind in intampinarea necesitatilor tuturor companiilor. Exista si o versiune pentru operarea “monopost” – Windream Solo. Aceasta varianta este identica ca arhitectura cu varianta de retea si este ideala pentru cei care aleg modul de lucru “monopost”.


Atat Windream, cat si Windream Solo, au functionalitati de: indexare documente, versionare documente, check-in/check-out, cautare/regasire documente, gestionare ciclu de viata al documentelor, arhivare documente, istoric actiuni asupra documentelor, securitate.


Scop Computers ofera in pachetul Windream Solo si 3 tipuri standard de documente, cu 5 criterii de regasire fiecare si posibilitatea construirii altor tipuri de documente in functie de necesitatile clientului.


Avantajul utilizarii solutiei Windream, varianta de retea sau a variantei “mono-post”, consta in eliminarea totala sau partiala a documentelor tiparite, gestionarea riguroasa si centralizata a documentelor si informatiilor, posibilitatea regasirii rapide a acestora, gestionarea ciclului de viata al unui document (editare / arhivare / stergere), dar si securizarea accesului la informatii.


Prin Windream gestionam documentele existente intr-o companie, detinem controlul asupra documentelor, oferim siguranta pastrarii documentelor si beneficiem de securizarea accesului la documente.


Rezultatele implementarii solutiei Windream sunt vizibile intr-o perioada foarte scurta de timp.


Windream asigura recuperarea rapida a investitiei nu numai datorita reducerii cheltuielilor aferente producerii si gestionarii documentelor tiparite, dar si datorita costurilor reduse de implementare, instruire angajati si mentenanta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
valentin
dar ce te faci cu managerii (sau asa-zisii)care, dupa "bunul" obicei romanesc se tem de IT? Tot la hartii ajungem. Si ca sa fiu mai exact,pana la manager mai sunt cateva persoane care au aceeasi teama si totodata reavointa in a utiliza IT? Foarte interesant site, imi pare rau ca nu la-am gasit pana acum Cu respect, Valentin
17 Ianuarie 2007, 01:10:23