Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Anzi Soft - 15 ani de solutii fiscale performante

24 Decembrie 2006



Andrei-ZincencoAndrei Zincenco, director general Anzi Soft


Infiintata in 1991, Anzi Soft este primul producator local de module fiscale, omologat de Ministerul Finantelor Publice. In cei 15 ani de activitate, Anzi Soft (www.anzisoft.ro) a cunoscut o evolutie ascendenta, atingand in prezent o cifra de afaceri anuala de peste 1 milion EUR, si si-a consolidat continuu pozitia pe piata prin furnizarea de solutii performante fiscale catre o gama extinsa de clienti din domeniul comertului.


Incepand din 1995, Anzi Soft a inceput dezvoltarea si livrarea catre magazine a primelor solutii informatice dedicate activitatii de comert cu amanuntul. Odata cu schimbarea legislatiei fiscale in anul 1999, Anzi Soft a devenit primul producator roman de module fiscale, omologat de catre Ministerul Finantelor Publice, prin dezvoltarea unui modul fiscal propriu, conferind astfel legalitate solutiilor sale.


Pe parcursul anilor, solutiile fiscale oferite au fost imbunatatite, ingloband cerintele clientilor, cat si experienta acumulata de catre echipa Anzi Soft. Totodata, s-a urmarit si s-a reusit in permanenta diversificarea portofoliului de produse si servicii si marirea numarului de clienti pe intreg teritoriul Romaniei.


Ca o dovada a cresterii calitatii produselor livrate, solutiile fiscale performante de la Anzi Soft au cea mai mare perioada de garantie din piata. De asemenea, in ultimii ani, datorita situatiei financiare solide, Anzi Soft si-a creditat in mod direct clientii prin posibilitatea de achizitionare in rate, pe perioade de pana la doi ani.


Actualmente, Anzi Soft ofera solutii fiscale complexe care includ module fiscale responsabile de tiparirea bonurilor fiscale, numeroase componente software si o gama completa de periferice specializate (cititoarele de cod de bare, cantarele cu etichetare, imprimantele de cod de bare, terminalele mobile de inventariere etc.) si consumabile. Solutiile livrate de catre echipa Anzi Soft sunt compatibile cu toate programele majore de gestiune.


Cei 15 ani de functionare neintrerupta, clientii prestigiosi si echipa in crestere sunt garantia faptului ca Anzi Soft va continua sa ofere pietei de retail solutii fiscale cu un raport pret/performanta optim, servicii profesionale de cea mai inalta calitate si sa fie partenerul de incredere pe termen lung!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
zincenco gheorghe
sigur ma intereseaza.
25 Mai 2009, 02:39:37