Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Check Point face investigatiile IT mai usoare si mai rapide

24 Decembrie 2006



Eventia_Screen1Pentru a face viata oamenilor de IT mai usoara, Check Point a lansat suita de aplicatii Eventia. Compusa din Eventia Analyzer si Eventia Reporter, solutia ajuta departamentele de securitate IT sa reduca costurile si dificultatea analizarii rapoartelor de securitate, dar si sa le poata comunica mai facil catre management. Gama de solutii Eventia le permite celor care utilizeaza Eventia Analyzer™ sa faca o investigare mai aprofundata, cu capabilitati de raportare extinse. Actualizarea dinamica permite clientilor sa adauge noi dispozitive pentru suport si noi evenimente de securitate pentru Eventia Analyzer si sa ruleze, de asemenea, noi rapoarte pentru Eventia™ Reporter, cu ajutorul reviziilor de software, fara intreruperi mari ale serviciilor. In ceea ce priveste problemele legate de supraincarcarea cu informatii si compatibilitatea, Eventia Suite contribuie la diminuarea sarcinilor administratorilor IT prin analiza rapoartelor pentru datele nescanate de la mai multe dispozitive de securitate din retea, stabilind in acelasi timp ce date vor fi analizate.


Modul de abordare integrat salveaza mii de ore de navigare prin rapoarte si analize si reduce timpul necesar consultarii rapoartelor cu 80% in primele cateva zile. Eventia Analyzer ofera corelatii centralizate, in scurt timp, ale rapoartelor pentru date de la produsele Check Point, ca si de la retele si dispozitive de securitate adiacente – ordonand evenimentele de securitate automat, in functie de gravitate, pentru a actiona fara greseala. Sistemul de raportare centralizat al Eventia Reporter ofera o prezentare coerenta a datelor de la desktop pana la securitatea pentru perimetru, marind vizibilitatea pentru securitate in toata compania.


Eventia_Screen2* Analiza simplificata a amenintarilor. Filtre automate, fara “zgomot”, astfel incat administratorii sa nu caute in nenumarate rapoarte din surse disparate. Ofera o solutie centralizata, integrata pentru normalizarea si corelarea datelor, stocandu-le si creand rapoarte usor de citit, pentru a-i ajuta pe administratori sa identifice rapid amenintarile de securitate sau sa efectueze investigatii aprofundate.


* Integrare perfecta. Utilizare rapida cu evenimente de securitate predefinite, rapoarte si suport din fabricatie pentru toate produsele Check Point, care permit intreprinderilor sa integreze usor aceste solutii in infrastructura de securitate existenta. Eventia Analyzer suporta, de asemenea, si alte dispozitive de retea si aplicatii de securitate pentru medii diferite.


* Scalabilitate pentru intreprinderi. O buna integrare cu SmartCenter si Provider-1 de la Check Point, cu performanta superioara si scalabilitate pentru a raspunde necesitatilor intreprinderilor cu medii de securitate complexe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite