Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BitDefender: “In lupta cu virusii, tehnologiile vor face diferenta”

24 Decembrie 2006




Tehnologii noi, recunoasteri internationale


Laboratorul antivirus a devenit un departament cheie pentru BitDefender, mai ales ca activitatea contra-cronometru a acestuia contribuie la limitarea efectelor unor potentiale si continue amenintari, protejand activitatea clientilor companiei. Echipa BitDefender are ambitii mari. In primul rand, sa continue mersul accelerat spre cercul exclusivist al celor mai importante companii din domeniul securitatii informatice. Analistii din laboratorul BitDefender dezvolta in permanenta solutii si tehnologii inovatoare la nivel mondial pentru identificarea virusilor. In 1998, BitDefender a fost primul producator din lume care a introdus actualizarea automata a semnaturilor antivirus via Internet si apoi managementul la distanta al atacurilor informatice de catre un manager IT, prin WAP.


“Satisfactia noastra vine mai ales din recunoasterea internationala a meritelor departamentului nostru: certificarile internationale, premiile, clasarea in topul mondial al produselor din acest domeniu”, a concluzionat Viorel Canja.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Cristi
Daca n-ar incetini sistemul inexplicabil si n-ar stressa utilizatorul cu zeci de mesaje (adica un firewall mai inteligent, care sa detecetze automat aplicatiile uzuale, in genul Kaspersky), BD ar fi minunat, datorita excelentelor motoare de detectie. Dar toata colectia aia de module devine agasanta la un moment dat!
25 Decembrie 2006, 04:36:01
Ersat
welcome to BitDefender forum, you need to be registered to View/Post into the forum:> [b]http://www.BitDforum.com[/b]
21 Ianuarie 2007, 04:47:39
Ersat
welcome to BitDefender forum, you need to be registered to View/Post into the forum:> [b]http://www.BitDforum.com[/b]
21 Ianuarie 2007, 04:48:39