Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Dolce – televiziunea digitala totala, avantajoasa pentru clientii Romtelecom

24 Decembrie 2006



Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan „televiziune digitala totala”.


dolce„Lansarea Dolce marcheaza intrarea Romtelecom in zona serviciilor de continut multimedia, pe langa serviciile de telefonie si internet. Am investit 15 milioane de euro pana acum pentru a oferi clientilor nostri calitate impecabila prin cea mai avansata tehnologie de televiziune digitala.


De acum inainte, clientii au posibilitatea de a alege un serviciu de televiziune digitala, ca alternativa la serviciul de televiziune analogica al operatorilor care domina piata de cablu TV”, a declarat James Hubley, director general al Romtelecom.


„Acesta este doar inceputul, clientii Dolce urmand sa beneficieze, incepand cu anul viitor, si de alte servicii, cum ar fi jocuri interactive sau canale personalizate de muzica, la care se vor adauga noi pachete si programe”, a declarat George Argentopoulos, director executiv pentru operatiuni al Romtelecom.


Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA. Pe langa pachetul de baza, care cuprinde cele mai populare 45 de canale TV, Dolce ofera posibilitatea de a alege sapte alte pachete tematice.


Romtelecom a colaborat la lansarea Dolce cu parteneri internationali de anvergura: NDS (lider mondial in securitatea continutului multimedia si sisteme de acces conditionat), Tandberg (castigator al premiului pentru cel mai bun produs de satelit in 2006) si S3 Satcom (furnizor al BBC, CBS News etc).


Cei care folosesc Dolce au la dispozitie un ghid electronic TV interactiv care ofera informatii complete despre programele difuzate pentru o perioada de 7 zile. Exista optiunea de a restrictiona accesul copiilor la anumite canale TV. Pentru a folosi Dolce, utilizatorii au nevoie de un simplu kit de instalare - format dintr-o antena si un receptor (receiver) set top box, un card personal si o telecomanda. Pentru clientii Romtelecom kitul de instalare este oferit gratuit, indiferent de durata contractului, iar activarea este gratuita pentru contractele incheiate pe o perioada de doi ani. De asemenea, au la dispozitie posibilitatea de a achizitiona in rate cel de al doilea receptor.


In plus, serviciul Dolce poate fi folosit ca parte a unui pachet atractiv de voce-internet-televiziune, clientii beneficiind de posibilitatea de a plati o singura factura pentru toate cele trei servicii.


Cu Dolce, Romtelecom este a cincea companie care intra pe piata DTH- piata care conform ANRC depasea 150000 abonati la sfarsitul lui 2005 - aici fiind deja prezente Digi TV (al companiei RCS&RDS), Focussat (achizitionat de UPC Astral in 2005), Max TV(al companiei Digital Cable System) si BoomTV (apartinand DTH Television Group, lansat in aprilie 2006). Date de la companii, neconfirmate de ANRC, indica peste 500000 de abonati DTH la sfarsitul lui 2006.


www.dolce.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
kina
io va platesc daca an gideti la unu dolce tv grito visan
06 Ianuarie 2010, 05:51:46
geo vasile
Cum va explicati ca nicio firma de cablu tv, deci nici Dolce nu ofera un canal public italian precum RAI 1, 2, 3 ? Va rog sa va interesati, poate ca nu informatiile mele sunt precare si raspundeti-mi ?
24 Ianuarie 2010, 02:13:38
geo vasile
Cum va explicati ca nicio firma de cablu tv, deci nici Dolce nu ofera un canal public italian precum RAI 1, 2, 3 ? Va rog sa va interesati, poate ca nu informatiile mele sunt precare si raspundeti-mi ?
24 Ianuarie 2010, 02:13:38
redactia
Din cate stiu, televiziunile respective nu si-au dat acordul pentru preluare in RO, dar asta e o poveste mai veche.
24 Ianuarie 2010, 02:44:57
eli
cum pot sti daca dolce are si telefonie fixa fara cablu si un nr.de contact
18 Iunie 2010, 07:32:36
redactia
@eli Accesand link-ul http://www.romtelecom.ro/personal/tv/ puteti gasi informatii detaliate despre servicii, un numar de contact furnizat fiind 021/361.08.00 intre orele 9-18, L-V.
25 Iunie 2010, 04:18:31