Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TELECONSTRUCTIA poate satisface cerintele UE in domeniul retelelor

24 Decembrie 2006



TELECONSTRUCTIA SA, lider in domeniul lucrarilor de constructii-montaj telecomunicatii are toate atuurile pentru a indeplini cerintele firmelor din domeniu legate de aderarea la UE: experienta de peste jumatate de secol, organizarea teritoriala vasta, dotarile tehnice de exceptie, personalul calificat in domeniul realizarii si instalarii de retele de telecomunicatii, precum si capacitatea de a implementa rapid tehnologii specifice fibrelor optice. Desi compania realizeaza si lucrari de constructii (apa, canal, racorduri de alimentare gaze naturale, distributie materiale de constructii), in 2006 circa 90% din cifra de afaceri a companiei a fost generata de comenzile din sectorul telecomunicatiilor.


telecons-2Lucrand la cerintele de performanta impuse de normele UE, Teleconstructia a instalat in Romania - in anul care se incheie - un total de aproximativ 600 de kilometri de fibra optica.


Cei peste 1000 de salariati ai companiei executa lucrari avand ca beneficiari marii operatori de telefonie mobila, Administratia Nationala a Drumurilor-retele de fibra optica pentru autostrada Soarelui, sistemul de apel de urgenta 112, s.a.


Romtelecom este un client extrem de sensibil la calitatea lucrarilor si, in acelasi timp, un partener de durata al TELECONSTRUCTIA SA. Pentru acesta, compania a executat in acest an lucrari de retele subterane de fibra optica si ONU (Optical Network Unit) in cele mai importante zone din capitala si in marile aglomerari urbane. Acestea fac parte din strategia celui mai mare operator de telefonie fixa de a fi omniprezent cu servicii de banda larga la nivel national.


In acest an s-au definitivat lucrarile la Autostrada Soarelui (autostrada Bucuresti-Constanta) unde TELECONSTRUCTIA a instalat sistemul de comunicatii pe fibra optica capabil sa se ridice la exigentele standardelor internationale in domeniu, respectiv telefonie de urgenta, statii meteo, contorizare trafic, sistem de supraveghere video, senzori de inghet, panouri cu mesaje variabile (antreprenorul acestui sistem de comunicatii este Telvent din Spania).


TELECONSTRUCTIA a realizat lucrari complexe pentru retelele de comunicatii ORANGE care au cuprins lucrari civile, instalare de cabluri cu fibra optica, jonctionare si masuratori finale (integrator Alcatel), mai ales pe tronsoane din judetele Giurgiu, Ilfov si Teleorman.


Parteneri de afaceri importanti ai TELECONSTRUCTIA sunt si companiile UPC Astral si RCS-RDS.


Proiecte importante pentru firma au reprezentat si colaborarile in domeniul instalarii sistemelor de securitate pe drumurile nationale sau in diferite locuri publice, cu firme renumite din domeniu.


2007, anul 0 al aderarii, este intampinat cu optimism de catre conducerea societatii, date fiind atuurile TELECONSTRUCTIA de a raspunde cu lucrari de calitate cerintelor europene in domeniul retelelor de telecomunicatii, capabile sa asigure servicii broadband in conformitate cu strategiile UE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite