Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Avem broadband. Si?

24 Decembrie 2006



Ce poate oferi Online-TV ?


iptv_l programe de televiziune – pachet de baza si pachete preferate. Posibilitatea vizionarii a peste 40 de programe TV, filtrarea dupa diverse categorii (stiri, filme, muzica, animatie, adult, diverse, documentare) in functie de pachetele alese.


l sa vada astazi emisiunea difuzata ieri seara. Functia de timeshifting permite utilizatorilor sa vada o emisiune difuzata in urma cu un anumit interval de timp sau sa stopeze difuzarea unei emisiuni pentru un interval de timp (sa zicem 10 minute) si sa reia vizionarea din momentul intreruperii sau sa treaca direct la ce se difuzeaza.


l filme la alegere pe care sa le vizioneze cand vor si de cate ori vor. Dintr-o lista de filme clientii isi pot alege un anumit film pe care sa il urmareasca imediat si, daca doresc, de mai multe ori intr-un interval de timp (o saptamana, o luna).


l jocuri in retea cu ceilalti abonati. Platforma asigura posibilitatea pentru clienti de a juca jocuri in retea cu ceilalti clienti.


l programe de televiziune locala care sa le transmita promotiile magazinelor din apropiere. Aceasta platforma poate oferi spatiu pentru programe zonale in care firmele din respectiva arie isi pot face reclama.


l programe specializate unde afli ce poti pescui luna urmatoare, unde si cu ce poti vana etc. Pot fi gazduite si transmise programe integrale pentru diferite hobby-uri.


l cursuri online de fizica, matematica si multe altele. Online-TV permite mediului universitar sa dezvolte noi aplicatii multimedia prin care studentii sa aiba acces la cursuri online sau inregistrate, platind direct la sediul universitatii pentru aceste servicii. Astfel, numarul studentilor unei facultati poate creste exponential, iar avantajul studentilor este ca nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la sediul universitatilor pentru cursuri, ceea ce poate duce la o mare dezvoltare a sistemului de invatamant la distanta.


l Posibilitatea de a vota online. Nu veti mai fi nevoiti sa cautati telefonul si sa trimiteti sms-uri pentru a vota o anumita alegere in cadrul unei emisiuni, unui concurs etc. Veti putea vota direct alegerea dorita si urmari evolutia respectivelor sondaje.


l Posibilitatea de a cumpara stand pe canapea. Veti putea opta sa cumparati ceva de la un program de vanzari stand pe canapea, in fata televizorului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Gogos
Site-ul www.online-tv.ro este in constructie! Sunt curios cum o sa mearga(?)
19 Ianuarie 2007, 01:58:40
Manea Iulian
Articolul a fost scris de catre Manea Iulian, nu de catre webmaster.
22 Septembrie 2010, 07:26:37