Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii ERP specifice industriei alimentare

24 Februarie 2007




S-a continuat cu analiza unor implementari specifice ale produselor CSB-System, cum ar fi aprovizionarea si gestionarea depozitelor in timp real, precum si optimizarea si rationalizarea proceselor in domeniul comertului si logisticii.

Seminarul s-a concentrat pe domeniile specifice industriei: carne, panificatie si lactate. Temele abordate au variat de la managementul calitatii in industria alimentara, clasificarea produselor, la trasabilitatea si siguranta alimentara. Firme din domeniu au descris experinta lor in implementarea unor astfel de sisteme precum si beneficiile inregistrate de pe urma acestora.

„Performanta pe piata europeana prin implementarea tehnologiilor moderne“

- este titlul seminarului practic international organizat de CSB-System la Viena, in perioada 28 februarie-01 martie 2007, care ofera celor interesati posibilitatea cunoasterii solutiei complete ERP, destinata industriei alimentare.

Perspective detaliate si suport decizional pentru managementul industriei alimentare de nivel european sunt posibile pentru firmele din industria alimentara care se bazeaza pe o solutie IT completa, moderna si integrata care sa ia in considerare toate cerintele legale si individuale specifice branselor.

In prima zi de seminar vor fi prezentate solutii de management si metode de succes din industrie pe baza unor exemple practice. Liderii producatorilor din industria alimentara prezinta in mod practic metodele de conducere optima a intreprinderii, abordand urmatoarele teme:

- Alegerea metodei optime de dispozitie

- Planificarea si coordonarea proceselor cu PCP

- Optimizarea logisticii

- Trasabilitatea proceselor



Tags: lapte

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite