Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CSB-System – Software de bransa ERP specializat pe industria alimentara

24 Februarie 2007



Rationalizarea si reducerea costurilor consolideaza pozitia concurentiala


Obiectivul principal al activitatilor firmei CSB-System consta in dezvoltarea de software ERP de bransa pentru conducerea intreprinderii, in mod special pentru industria alimentara. Utilizatorul are la dispozitie o solutie completa specifica ce cuprinde software, hardware si consultanta dintr-o singura sursa. Specialistii CSB-System se preocupa de dezvoltarea, implementarea, managementul proiectelor si suportul continuu dedicat acestei solutii complete. Realizarea trasabilitatii (conform standardelor internationale), asigurarea calitatii produselor si siguranta alimentara constituie caracteristicile esentiale ale fiecarei intreprinderi din industria alimentara. Software-ul integrat CSB-System ofera astfel posibilitatea aplicarii unui management al calitatii asistat electronic, conform DIN/EN/ISO 9001:2000. Astfel, odata cu alegerea software-ului ERP de bransa al CSB-System, impreuna cu know-how-ul nostru din industria alimentara, va asiguram ca sunteti pe drumul cel bun.


ERPIntegrat si standardizat


Cu CSB-System, firmele ating nivele de rationalizare ridicate, obtin reducerea semnificativa a costurilor si beneficiaza de timpi scurti de implementare. Pe plan mondial, software-ul CSB-System determina eficientizarea activitatilor si proceselor, precum si reprezentarea fidela a intreprinderii acestora. Datorita structurii sale modulare, sistemul poate fi integrat in structurile IT existente, iar combinarea tuturor modulelor contribuie la formarea unui software de intreprindere performant care poate solutiona in forma standard cerintele industriei alimentare.


Software-ul ERP de bransa cuprinde printre altele:
- Economia marfurilor (aprovizionare, depozitare, productie, desfacere)
- Managementul calitatii (HACCP fara utilizarea hartiei)
- Sistemul informational de management al laboratoarelor
- Planificarea si coordonarea productiei (PCP)
- Inscrierea datelor intreprinderii (IDI) si inscrierea mobila a datelor (IMD)
- Marcarea
- Scanarea prin radio
- Sarjarea
- Computer Integrated Manufacturing (CIM)
- Coordonari depozite
- Legaturi balante/scannere
- Sisteme logistice (CSB-System Retail)
- Satisfactia clientilor ca prim obiectiv


Echipa de specialisti ai firmei de software este compusa din cca. 500 de angajati, pe plan mondial. La aceasta se adauga suportul optim acordat clientilor. Suplimentar este pus la dispozitie un serviciu hotline 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, prin telefon sau internet. Trebuie avut in vedere si faptul ca software-ul de bransa ERP este prevazut cu instrumente de diagnoza individuala, prin intermediul carora se pot da raspunsuri la peste 98% din intrebarile legate de sistem.


Experienta vasta a CSB-System legata de branse si proiecte in industria alimentara, cat si reprezentarea rapida a cerintelor individuale in forma standard, ofera posibilitatea implementarii sistemului intr-un timp scurt, aprox. 10% din timpul de implementare uzual de pe piata. Totodata, CSB-System se adapteaza permanent la cele mai noi standarde de dezvoltare pentru a realiza protectia investitionala.


Avantajele utilizatorilor:
- Crestere sigura prin prelucrarea informationala complet integrata
- Articole variabile si unitati egalizate
- Planificare flexibila a resurselor materiale
- Reducerea costurilor de depozitare prin derularea fara hartie a comenzilor, a comisionarii si livrarii
- Managementul transparent al calitatii (HACCP fara hartie) si certificarea provenientei
- Integrarea mai multor locatii prin internet si intranet (CSB-online.ERP)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite