Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Monitorizare in timp real prin solutii online de Scoring

24 Februarie 2007



Avand o experienta de peste 7 ani in domeniul financiar-bancar, FASMA a dezvoltat o solutie de scoring, care genereaza rezultate concludente de bonitate pentru:
- Companii/Institutii
- Persoane
- Proprietati imobiliare
Accesibila pe Internet, aplicatia permite, totodata, identificarea oportunitatilor de cross-selling, precum si depistarea posibilelor cazuri de frauda aparute in urma inadvertentelor la confruntarea cu baza de date interna. Permanent actualizata, aceasta contine informatii detaliate despre toate companiile din tara si peste 4 milioane de persoane, pastrand istoricul pe ultimii 6 ani pentru fiecare entitate inregistrata.


Puncte cheie


Pentru a se adapta noilor solicitari aparute pe piata de finantare, solutia de Scoring dezvoltata de Fasma contine calculatoare de Pre-scoring de formular si Scoring accesibile online ce pot fi folosite ca functionalitati integrate in aplicatiile financiar-bancare – precum eCheck sau sistemul de management si administrare de date – CreditSystem.


Exista, totodata si posibilitatea utilizarii stand-alone a scoringului online in aplicatia DeloScores – conceputa exclusiv pentru acordarea de scoruri.


Servicii de verificari automate


Acordarea unui scor este relationata cu verificarile care se realizeaza in baze de date proprii. Baza interna de date este administrata de sistemul online CreditSystem, care genereaza o serie de rapoarte detaliate:


- Date de contact - persoane fizice si juridice


- Date financiare si analiza macro-economica


- Administratori si actionari


- Monitorizarea datoriilor



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite