Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sistemul de Management al Producției – Astra Vagoane Călători Arad

28 Iunie 2004



Pe fondul unei evoluþii globale ascendente, soluþiile Oracle oferite companiilor, în scopul gestionãrii activitãþii de producþie, susþin marea provocare în fabricarea ºi distribuþia de produse de calitate care sã satisfacã cerinþele celui mai exigent client atât intern, cât ºi extern. Necesitatea de a rãspunde prompt la schimbãri a condus la luarea deciziei de a implementa un nou sistem informatic care sã constituie suport pentru toate nevoile de business.


„Dupã 1990 societatea noastrã s-a confruntat cu adevarata economie de piaþã ºi a trebuit sã ne schimbãm în totalitate politica, sã încercãm sã ne adaptãm la cerinþele pieþei, în special ale pieþei mondiale. Am apelat la soluþiile Oracle implementate de RomSoft Râmnicu Vâlcea pentru cã am constatat cã acestea reprezintã opþiunea cea mai profesionalã care poate sã satisfacã cerinþele de informatizare ale companiei noastre“ spunea Ing. Teodor Moþ–ªef Departament IT Astra Vagoane Cãlãtori Arad.


FUNCTIONALITATI DE BAZA


Inventory (Gestiune Stocuri)


Oracle Inventory pune la dispoziþia utilizatorului o varietate de ferestre care permit vizualizarea on-line a cantitãþilor, rezervãrilor de materiale pe comenzi, disponibil faþã de prevãzut, analize specifice, permiþând astfel controlul fluxului de materiale de la momentul recepþiei pânã la produsul finit. La Astra Vagoane Cãlãtori Arad gestionarea stocurilor se efectueazã cu metoda FIFO.


Engineering (Concepþie/Prototipuri)


Oracle Engineering (Prototipuri) permite previzionarea prototipurilor prin interacþionarea informaþiilor prezente cu datele despre capacitãþile de producþie.


Bills of Material (Tehnologia, liste de materiale ºi operaþii)


Este un instrument de urmãrire a producþiei ce maximizeazã eficienþa, asigurã calitatea produselor ºi costuri scãzute pentru fiecare dintre tipurile de fabricaþie.


Work in Process (Producþie în curs)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite