Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noua versiune iScala2.3 este disponibila pe piata romaneasca

21 Martie 2007



Achizitia unui ERP (Enterprise Resource Planning) reprezinta o investitie pe termen lung pentru orice companie. Mai mult decat aspectele financiare, conteaza raspunsul pe care respectiva aplicatie il ofera cerintelor clientului. Dar companiile sunt in schimbare si permanent sunt definite cerinte noi. Pe aceste considerente Epicor Software lanseaza constant versiuni noi ale aplicatiilor oferite clientilor companiei. iScala 2.3 este ultima versiune a solutiei de tip ERP iScala, lansata pe piata de catre compania Epicor Software Romania.


i-scalaiScala 2.3 nu este o dezvoltare punctuala ci rezultatul unei strategii de piata si produs al companiei. Alaturi de atentia acordata cerintelor pietei, lansarea versiunii noi reflecta si o preocupare pentru dezvoltarea constanta a solutiei iScala pe cateva verticale consacrate. “Le oferim clientilor nostri valoare adaugata prin lansarea iScala 2.3 si, in special, o mai buna functionalitate companiilor cu activitate de productie, service si distributie”, a declarat Diana Lungulescu, Sales Director la Epicor Romania.


Solutia iScala 2.3 aduce functionalitati suplimentare in special in zona proceselor de logistica (Aprovizionare, Warehouse Management, Service). De asemenea, noua versiune pune la dispozitia clientilor companiei instrumente de raportare si suport decizional indispensabile unui management performant, la nivel local sau global.


Control operational ridicat


Beneficiind de instrumente de securitate si control optimizat, Epicor iScala 2.3 ofera companiilor posibilitatea de a raspunde direct problemelor legate de controlul organizational, centralizarea si instalarea la nivel global permitandu-le astfel sa atinga excelenta operationala. Suita de aplicatii comprehensive ofera, in paralel, functionalitate compatibila, localizare in functie de tara, multiple actualizari, limba si regimuri de auditare.


“Epicor iScala 2.3 extinde si imbunatateste functionalitatea produsului pentru principalele piete verticale pe care le vizam: industria producatoare, hoteliera, FMCG. Aceasta solutie a fost creata pentru a ne ajuta clientii sa atinga excelenta operationala prin reducerea costurilor”, a completat Diana Lungulescu.


Noua versiune are la baza feed-back-ul primit de la clienti pe parcursul ultimilor ani. Nu in ultimul rand, s-a avut in vedere interactiunea tot mai stransa dintre diverse unitati de bussines fie in cadrul aceleiasi companii, fie intre companii partenere. Astfel am realizat o solutie ce ofera mijloacele necesare planificarii si derularii proceselor de bussines cu costuri de tranzactionare reduse si cu multe informatii de management.


Proiectul iScala 2.3 a fost demarat in anul 2004 si a implicat peste 400 de persoane din toate structurile Epicor, precum si clienti ai companiei. Solutia a fost testata cu ajutorul a peste 100 de specialisti in Centrele de Testare ale Epicor, incluzand un numar de 11 clienti majori.


Solutie orientata catre midmarket


“iScala este cea mai potrivita solutie ERP internationala pentru segmentul “mid-market” in Romania, cu un portofoliu de peste 170 de implementari locale si cateva mii la nivel european. Noua versiune vine cu un set de functionalitati ce ne permit sa adresam mai eficient cerintele specifice companiilor din segmentele de productie si distributie si sa fim in pas cu fluxurile operationale din ce in ce mai sofisticate ale afacerilor clientilor nostri. Suntem siguri ca in viitorul apropiat un numar mare de clienti va migra catre versiunea imbunatatita iScala 2.3, care se va impune rapid pe piata”, a declarat dl. Horia Negulescu, Senior Country Manager, Epicor Software Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite