Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Universal Replicator – o polita de asigurare a informatiilor de afaceri

21 Martie 2007



In prezent, protectia datelor si a informatiilor de afaceri a devenit una dintre principalele preocupari ale organizatiilor, indiferent de sectorul in care acestea isi desfasoara activitatea. Pierderea datelor unei companii sau institutii publice are implicatii directe asupra serviciilor oferite catre clienti, a imaginii publice, dar in mod special asupra veniturilor acesteia.


Intelegand noile provocari cu care se confrunta mediul de afaceri la ora actuala, Star Storage pune la dispozitia companiilor solutii complexe de recuperare in caz de dezastru si continuitate a afacerii (DR&BC), destinate nu doar prevenirii incidentelor, ci si minimizarii efectelor post-incidente.


Universal Replicator – Protectie pentru informatiile de afaceri


Pentru a asigura continuitatea afacerii dumneavoastra, precum si conformitatea cu standardele si cerintele proprii mediului in care va desfasurati activitatea, Star Storage recomanda Universal Replicator - noua facilitate a sistemelor de stocare Hitachi Data Systems TagmaStore Universal Storage Platform (USP) si Network Storage Controller (NSC).


Universal Replicator reprezinta o tehnologie avansata pentru replicarea asincrona a datelor gazduite pe sistemele USP/NSC sau pe orice alte sisteme de stocare, atasate extern unui sistem USP/NSC si virtualizate prin functionalitatea Universal Volume Manager a acestuia.


Replicare bazata pe jurnale stocate pe discuri


Software-ul Universal Replicator foloseste jurnale stocate pe discuri si un motor de replicare optimizat, pentru a reduce consumul resurselor si costurile asociate, si, totodata, pentru a creste performanta si disponibilitatea afacerii, reprezentand o metoda de replicare eficienta si convenabila din punct de vedere al costurilor asociate.


Astfel, in procesul de colectare a datelor ce urmeaza a fi replicate, sistemul USP/NSC primar utilizeaza un set special de volume jurnal pentru a scrie inregistrarile. Ulterior, sistemul secundar din locatia remote citeste aceste inregistrari din volumele jurnal ale sistemului primar, transportandu-le prin legatura de comunicatie dintre sedii.


Utilizand discurile jurnal, in locul pastrarii inregistrarilor in memoria cache, Universal Replicator depaseste limitarile altor metode de replicare asincrona. In acest mod, inregistrarile sunt foarte rapid scrise pe discuri si sterse din memoria cache, asigurand o utilizare la minim a acesteia. In plus, discurile jurnal sunt proiectate special si optimizate pentru a obtine un nivel maxim de performanta.


Garantia integritatii datelor



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite