Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Televiziunea – partea a doua. Fara limite!

21 Martie 2007



Posibilitatea de a avea pe Internet un continut video cu o calitate similara televiziunii a fost pentru (prea) mult timp un vis al producatorilor de continut, al proprietarilor de retele si al clientului. Oricum, pana astazi, incercarile de realizare a unei solusii viabile s-au dovedit o adevarata incercare tehnologica. Metodele conventionale de livrare a continutului video pe intregul ecran s-au lovit de probleme ca: timpi mari de download, intreruperi sau inghetari ale imaginii, o slaba calitate a imaginii si a sunetului, fara a mentiona ca echipamentele de retea pentru livrarea de continut video prin retelele conventionale sunt extrem de scumpe.


Online-TV, platforma dezvoltata de Interglob SRL, ofera solutii pentru proprietarii si furnizorii de continut video, portaluri web, agentii de publicitate, operatorii magazinelor digitale, companiile educationale si oricine este interesat in furnizarea de continut cu o calitate “DVD” (in direct sau la cerere) pentru clientii lor.


Serviciile furnizate prin platforma Online-TV acopera o „plaja“ foarte mare din necesarul actual in domeniu: de la convertirea unui video clip si distribuirea catre o anumita audienta pana la construirea si dezvoltarea unei platforme web-based specializate pentru Video On Demand.


Putem oferi un pachet configurat pentru nevoile dumneavoastra, folosind unul sau mai multe dintre serviciile:


* Video On Demand (VoD) –solutia pentru un portal de Video on Demand (de ex. distributia unei arhive de filme)


* Transmisiuni in direct – solutia de furnizare in timp real pentru canale TV, conferinte, evenimente ale companiilor, analize, cursuri de specializare si alte evenimente.


* Comprimare/Distributie – nu orice proiect are nevoie de o intreaga platforma. Daca doriti sa adaugati un fisier video la pagina proprie de web noi il putem prelucra si distribui catre clientii d-voastra, fara a fi nevoie sa va incarcati traficul la Internet.


* Publicitate – doar trimiteti DVD-ul cu informatiile pe care doriti sa le promovati. Noi vom pregati fisierele video si dumneavoastra veti primi un link pe care sa il postati pe pagina proprie. Din acel moment sunteti vizibili in intreaga lume cu cea mai noua tehnologie in domeniul media pe site-ul propriu!


* PowerPoint Video – Prezentarile companiei dumneavoastra – mai aproape de piata-tinta!


* Aplicatii de management – Organizarea si publicarea continutului multimedia, solutii de facturare si comert electronic, publicitate, managementul drepturilor de autor, rapoarte si statistici de utilizare, suport pentru subtitrari dinamice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite