Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Multifunctionalul EPSON AcuLaser CX11NF, solutia completa de imagine pentru companii

21 Martie 2007



Epson propune in categoria multifunctionalelor laser pentru birou modelul AcuLaser CX11NF. O solutie unica, care poate fi conectata la retea, poate copia, scana, transmite faxuri si tipari absolut orice este nevoie in cadrul unei firme. Un aparat ideal pentru mediul de afaceri, in care exista un volum mare de documente de prelucrat, dar in care poate fi nevoie si de printarea unor fotografii color de o calitate deosebita.


AL-CX11NFEpson AL-CX11NF poate fi considerat, pe buna dreptate, un centru de comunicare datorita functiilor pe care le inglobeaza si, mai ales, pentru faptul ca poate fi conectat la retea. Aceasta multifunctionala are o rezolutie de 2400 x 600 DPI, la o viteza de tiparire de 25 de pagini pe minut – in varianta alb-negru si cinci pagini pe minut, in varianta color. Imaginile sunt de o calitate deosebita, tehnologia Epson Wrap Transfer fiind cu adevarat utila in acest caz. De asemenea, adancimea de culoare in cazul scannerului este excelenta pentru un model din aceasta categorie, si anume 48 de biti, la o rezolutie optica de 600x600 DPI. Scanarea se face in numai doua secunde pentru alb-negru si in doar 11 secunde pentru documentele color.


Costuri reduse si rezultate maxime


Viteza mare de copiere, de 25 de exemplare pentru alb-negru si cinci pentru color, recomanda modelul AL-CX11NF ca fiind alegerea ideala pentru birouri, rezultatele de o calitate uluitoare fiind completate de costurile scazute de productie, obtinute cu ajutorul tonerului Epson AcuBrite. Mai mult, exista si functia de zoom de pana la 400%. Ca si in cazul imprimarii, viteza de printare este continua si din ADF. In cazul operatiunilor de mare volum, isi intra in drepturi Alimentatorul Automat de Documente, facand viata mult mai usoara pentru cei care folosesc regulat acest sistem. Faptul ca modelul AL-CX11NF este cu adevarat un aparat profesional o arata si timpul de iesire a primului document: numai noua secunde. Rezultatul: o economie reala de timp, extrem de importanta intr-o afacere de succes.


Fax color si memorie apreciabila


Faxul are o viteza de transmisie de 33, 6 kbps, Super 3G, iar memoria acestuia este de 8 MB sau aproximativ 200 de pagini. Are rapoarte de transmisie multiple, precum si rapoarte de activitate. Exista un suport pentru fax color, iar auto-redial-ul este setat la 99 de incercari. La capitolul consumabile, AL-CX11NF are o autonomie de 4.000 de pagini pentru cartusul negru si cate 1.500 de coli pentru cele Cyan, Magenta si Yellow, valori excelente care dovedesc ca multifunctionalul de la Epson este si foarte economic, pe langa calitatile reale de care da dovada. Interfata USB 2.0 si cea 10/100Base –Tx integrata fac conectivitatea mult mai usoara, iar scanarea si salvarea in document PDF permit documentelor sa fie trimise direct la calculatoarele din retea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite