Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii „business to business“ pentru profitul companiilor dumneavoastra

21 Martie 2007



Solutiile de tip business trebuie sa se ghideze dupa doua principii foarte clare: costuri foarte mici si o eficienta cat mai mare. Experienta Epson in acest domeniu, al imprimantelor, ii permite acesteia sa ofere clientilor cele mai bune produse, apropiate de necesitatile fiecaruia, fara sa fie nevoie de compromisuri. Epson a fost, dintotdeauna, un deschizator de drumuri in domeniul printarii, fiind prima companie care a produs si lansat pe piata o imprimanta, in anul 1968, EP 101, de la care a derivat numele brand-ului. Dupa aproape 40 de ani de cercetari in domeniu, concernul japonez continua sa fie lider, fiind marca de referinta in segmentul produselor pentru afaceri. In prezent, Epson nu ofera doar aparatura necesara functionarii unei afaceri de succes, ci detine si cele mai bune solutii tehnologice, pentru a spori eficienta produselor sale. Tocmai din acest motiv, din ce in ce mai multe companii aleg sa foloseasca serviciile complete oferite de Epson. Noile imprimante laser ale companiei japoneze salveaza timp pretios, care, la randul sau, se transforma in beneficii pentru clientul Epson.


Modelul EPL 6200L – performante uluitoare la costuri minime


Epson-EPL-6200LNoul Epson EPL 6200L ofera o performanta uimitoare, la un pret accesibil. Are o operare rapida si un timp pentru prima iesire a documentului de numai 10,3 secunde. De asemenea, este usor de intretinut, cu consumabile pre-instalate, si poate printa pana la 15.000 de pagini intr-o luna. Este alegerea ideala pentru cei care doresc performanta, dar si foarte multa fiabilitate.


Epson AcuLaser C1100 – solutia perfecta pentru firmele mici


Epson-AcuLaser-C1100Solutia completa de imprimare laser color si monocrom pentru firmele mici, dar extrem de dinamice. Este ideala pentru o companie care produce volume mari de scrisori, facturi, dar care are nevoie si de materiale color la o calitate superioara. Poate fi cuplata la retea, iar cosumabilele economice o transforma intr-o investitie excelenta. Pentru ca Epson ofera solutii complete, soft-ul inclus, „office ready essentials“, vine sa imbunatateasca documentele de afaceri.


Imprimantele matriciale – tehnologia care maximizeaza eficienta


Epson-PLQImprimantele matriciale au fost, mereu, specialitatea lui Epson. Poate si de aceea, in prezent, 95% din piata romaneasca de profil este adjudecata de produsele fabricate de concernul japonez. Dominatia este extinsa si pe plan mondial, acolo unde viteza mare de printare, costurile extrem de reduse si fiabilitatea fara egal au facut ca Epson sa nu aiba rival pe aceasta piata. Matricialele cu noua pini sunt exemplul elocvent in acest sens. Foarte durabile, capabile sa functioneze perioade lungi de timp fara oprire, aceste imprimante au avantajul evident al costurilor de intretinere foarte mici. Aliniamentul precis si sistemul sofisticat de manuire a hartiei fac din aceasta o referinta a clasei, find foarte potrivita pentru activitati din comert, industrie sau aplicatii logistice. Imprimantele matriciale cu 24 de pini ofera aceleasi avantaje binecunoscute, dar au o calitate de printare mult superioara.


Mai multe informatii pe www.epson.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite