Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Premiate la KONICA MINOLTA

21 Martie 2007



Konica Minolta a incheiat anul 2006, mandrindu-se cu prestigioasele premii acordate echipamentelor sale, dar si cu o pozitie foarte buna pe piata din Romania. Astfel, compania estimeaza ca si-a consolidat pozitia de lider pe segmentul copiatoarelor multifunctionale laser color, cu care a cucerit atat piata office, cat si cea de grafica, inregistrand o crestere cu 104 % a vanzarilor sale fata de 2005. Acest lucru s-a concretizat ca urmare a extinderii gamei de echipamente, dar si a perfectionarii continue a acestora.


bizhub_1050Ca orice producator de renume, Konica Minolta a participat cu echipamentele sale la toate sesiunile de teste organizate de institutiile specializate in domeniu, care prin certificarile pe care le acorda, ofera tuturor utilizatorilor garantia unei investitii profitabile si sigure.


Pe segmentul office, echipamentele Konica Minolta raman in continuare in topul preferintelor utilizatorilor si odata cu cresterea interesului catre multifunctionalitate si conectivitate, au devenit mult mai importante si aspectele legate de accesibilitate, usurinta in utilizare si instalare. BERTL a organizat un studiu in 56 de state, pentru a determina care sunt echipamentele digitale multifunctionale care se bucura de un mare succes in randul IT managerilor. Astfel, rezultatele acestui studiu efectuat prin evaluarea a 32 de producatori de echipamente prin prisma caracteristicilor descrise anterior, a relevat faptul ca in ceea ce priveste rapiditatea si usurinta cu care se face instalarea, Konica Minolta este in topul celor mai apreciati furnizori, primind titlul “BERTL Readers’ Choice - End User Platinum Award”.


De asemenea, acelasi titlu care atesta imaginea foarte buna de care se bucura echipamentele Konica Minolta a fost acordat la finele lui 2006 de BERTL intregii game bizhub de echipamente multifunctionale color, pentru productivitate si fiabilitate. Trebuie mentionat, ca este pentru al doilea an consecutiv cand Konica Minolta primeste aceasta inalta distinctie, ceea ce arata ca pozitia de lider european detinuta de companie in domeniul echipamentelor laser color este pe deplin justificata.


In paralel, BERTL desfasoara si studii de piata in randul resellerilor, dealerilor si distribuitorilor IT de echipamente periferice. Studiul efectuat in 2006, in 49 de tari, a aratat ca la baza rezultatelor exceptionale obtinute de multifunctionalele laser Konica Minolta, s-a aflat sustinerea si increderea pe care partenerii au acordat-o produselor din gama bizhub color. Astfel, echipamentele Konica Minolta au primit si in 2006 titlul de “BERTL Readers’ Choice - Reseller Platinum Award” pe care il detineau din 2005.


Buyers Laboratory Inc. realizeaza in paralel cu BERTL propriile teste, iar rezultatele acestora coroborate pot da o imagine de ansamblu asupra pietei echipamentelor office. Astfel, pe langa aspectele legate de calitate, productivitate, usurinta in instalare si utilizare, echipamentele Konica Minolta au impresionat si prin comportamentul si pachetul de functii extinse atunci cand se pune problema securitatii informatiilor. BLI a acordat doua din cele mai importante titluri produselor Konica Minolta, ca urmare a testelor de securitate realizate: “Outstanding MFP Security Solution”, respectiv “Hard Drive Overwrite Function w/ Optional Encryption”.


Konica Minolta, recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea echipamentelor sale office, a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta si pe segmentul de productie a documentelor. Bizhub PRO 1050 este solutia de tiparire monocrom cea mai apreciata de la Konica Minolta, cu o viteza de lucru de 105 ppm, care a primit inca de la lansarea sa, nu mai putin de 4 premii:


* din partea Buyers Laboratory Inc: “Outstanding Segment 6 Multifunction Imaging Systems” si “Most Outstanding Multifunctional Imaging System of the Year 2005”


* din partea BERTL: “BERTL’s Best Mid-Volume 100 to 120ppm” , iar


* din partea Better Buys for Business (USA): “Editor’s Choice High-Volume”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite