Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Kyocera este raspunsul inteligent la provocarile mediului de business modern.

21 Martie 2007



Consecvent politicii sale de furnizare de echipamente laser de inalta performanta, cu o fiabilitate si durabilitate ridicata si costuri minime de exploatare, concernul Kyocera a lansat recent si o noua serie de multifunctionale color de format A3:


KM-C2520 (25ppm a/n, 20ppm color), KM-C3225 (32ppm a/n, 25ppm color) si KM-C3232 (32ppm a/n si color)


vlamir-2-KM-C3232Toate cele trei modele permit implementarea de solutii profesionale de management al documentelor, de productie, prelucrare, transmitere si arhivare, cu un ciclu de intretinere impresionant: 300.000 pagini.


Configuratia standard a seriei include functiile de copiator si printer duplex, scanner color de retea, placa de fax fiind optionala.


Echipamentele asigura realizarea si prelucrarea eficace a documentelor alb/negru si color, la un cost pe pagina a/n echivalent cu cel al copiatoarelor a/n si un cost pe pagina color foarte competitiv.


In plus, pina la atingerea volumului de 300.000 pagini nu sunt alte costuri de exploatare in afara tonerului. Dupa atingerea acestui volum, prin instalarea kiturilor de intretinere, aparatele reiau un nou ciclu de functionare de 300.000 pagini.


Echipamentele au o functionalitate complexa „out of the box”:
* Imprima, copiaza sau scaneaza color
* Functia duplex (copiere/imprimare fata verso) este standard
* Documentele pot fi scanate color sau alb/negru si stocate pe hard discul masinii sau transferate prin retea catre statiile de lucru si/sau un server de arhivare
* Imprimarea se poate face in mod confidential, utilizand parole de user ce se introduc direct pe masina inaintea imprimarii documentului
* Interfatarea cu utilizatorul se face prin intermediul unui ecran color cu touch keys
* Functia de fax este disponibila optional si permite o reala functionare ca „network fax”, transmiterea directa de pe statiile de lucru si receptia pe un server de arhivare.


Cerintele tot mai exigente ale pietei privind necesitatea de a produce documente a/n si color de foarte buna calitate, in medii multiutilizator, cu costuri minime, sunt pe deplin satisfacute de noua generatie de multifunctionale Kyocera.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite