Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Eurocom prezinta in Romania noile sisteme de imprimare a formatelor mari, Océ TDS 700 si Océ TCS 500, destinate specialistilor din domeniul arhitecturii, proiectarii, constructiilor si cartografiei

21 Martie 2007



TDS-700Océ TDS700 este un sistem multifunctional de format mare pentru printarea, copierea si scanarea documentelor ingineresti.


Océ TDS700 este disponibil fie ca sistem de printare alb-negru, fie ca sistem multifunctional de inalta productivitate (printer + scaner TDS610) sau ca sistem mulifunctional cu posibilitate de scanare color (printer + scaner TCS4).Indiferent de varianta aleasa, Océ TDS700 este proiectat astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor utilizatorilor. Astfel, se pot adauga pana la 6 role de hartie, trei tavi de alimentare cu formate pretaiate, doua tipuri de scanere, diferite echipamente de finisare si software aferent. Toate aceste caracteristici enumerate fac din noul echipament cel mai flexibil printer de format mare din lume. Cu o viteza de printare de 4,7 A0/minut si o rezolutie de 600x1200 dpi, noul echipament reda perfect detaliile fine si tonurile de gri.


Océ TDS700 a castigat premiul international pentru design in 2007, fiind un sistem care combina flexibilitatea cu designul atragator. Acest premiu (International Forum Design) confirma inca o data faptul ca Océ este lider mondial in domeniul printarii documentelor tehnice. Tot mai multe companii de arhitectura, proiectare, constructii, apeleaza la solutiile Océ pentru administrarea rapida si eficienta a documentelor tehnice.


In Europa, 5 din 7 metri liniari de planuri alb-negru sunt tipariti cu echipamente Océ. Producatorul olandez este liderul incontestabil al pietei europene de profil, gratie fiabilitatii sistemelor sale si a calitatii exceptionale a imprimarii.




TCS500Océ TCS500 este un sistem multifunctional color pentru formate mari, cu ajutorul caruia copierea, scanarea si imprimarea se realizeaza cu foarte mare usurinta.


Cel mai rapid sistem multifunctional color pentru aplicatii CAD/GIS la nivel mondial a primit distinctia: ”4 Star, Highly Recommended” din partea BERTL pentru performantele inregistrate in ceea ce priveste viteza si productivitatea.


Acest lucru este demonstrat de viteza mare atat la printarea alb-negru, cat si la printarea color. De exemplu acest echipament poate printa un document A0 in 40 de secunde.


Océ TCS500 este singurul echipament color de format mare care are optiunea de alimentare din 3 role, fapt ce duce la cresterea productivitatii si posibilitatea folosirii unei game variate de materiale de imprimare. Productivitatea ridicata a acestui sistem este sustinuta si de concurentialitatea joburilor- caracteristica specifica echipamentelor Océ, ce consta in simultaneitatea procesarii, printarii, copierii si scanarii documentelor.


In functie de nevoile clientilor, TCS500 poate fi oferit ca un sistem de printare (imprimanta + controller) sau o versiune complexa (imprimanta + controller + scaner).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite