Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Calitate exceptionala cu viteza luminii

21 Martie 2007



Un studiu realizat recent de catre Océ a evidentiat ca peste 80% din volumul total de imprimare alb-negru este reprezentat de aplicatii fata-verso. Cu toate acestea, majoritatea imprimantelor disponibile pe piata au fost concepute pentru tiparirea pe o singura fata a hartiei, productia documentelor fata-verso implicand parcurgerea de doua ori a procesului de imprimare de catre fiecare coala. Din acest motiv, uneori, apar o serie de probleme ce diminueaza calitatea si productivitatea activitatii de tiparire: erori de pozitionare a imaginii de pe fata cu cea de pe verso, ondularea hartiei, urme de toner, reducerea vitezei de lucru, etc.


OCEPentru a inlatura aceste neajunsuri Océ a dezvoltat tehnologia Océ Gemini Instant Duplex, ce preseaza tonerul simultan pe ambele fete ale hartiei. Materialul de imprimare nu mai este deci transportat intre momentele de transfer ale celor 2 imagini, eliminandu-se astfel erorile de pozitio-nare fata-verso si imbunatatindu-se productivitatea.


Océ a integrat cu succes aceasta tehnologie in VarioPrint 6250. Acesta este cel mai rapid sistem de tipar digital fata-verso la nivel mondial, producand o carte de 192 pagini in mai putin de un minut.


VarioPrint 6250 imprima 250 de pagini A4 pe minut, la o rezolutie de 600 x 1200 dpi. Gratie vitezei sale si a calitatii exceptionale, este ideal pentru tiparirea cartilor, manualelor tehnice pentru utilizatori si a altor publicatii de acest gen. Sistemul este complet configurabil, putand fi conectat cu foarte multe solutii de finisare, in functie de aplicatiile dorite.


Gandita pentru fiabilitate pe termen lung si operare continua, imprimanta suporta tiparirea a pana la 6 milioane de impresii pe luna si poate imprima nesupravegheata timp de 4 ore.


Flexibilitatea procesului de imprimare, profitabilitatea ridicata, chiar si in cazul tirajelor mici, economiile substantiale de timp, minimizarea stocurilor de carti, un mediu de lucru mai putin toxic pentru operatori sunt alte argumente care pledeaza in favoarea lui Océ VarioPrint 6250.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite