Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Eficienta in utilizarea documentelor color

21 Martie 2007



O data cu trecerea timpului s-a observat ca din ce in ce mai mult in lucrul cu documentele se impune folosirea culorii. Asa cum in urma cu ani buni filmul de cinema a trecut de la perioada alb/negru la color, ziarele, revistele, fotografiile, televiziunea, monitorul calculatorului au urmat acelasi drum de integrare in lumea reala, plina de culoare in care traim.


e-Bridge_TechnologyDocumentele nu au fost ocolite de evolutia tehnologica in domeniul color, culoarea impunandu-se in realizarea acestora.


Toshiba aduce in piata o intreaga gama de echipamente pentru procesarea documentelor color. Toate aceste echipamente se bazeaza pe platforma integrata e-Bridge, cu avantaje majore atat in partea de procesare a documentelor cat si in transmitere si stocare.


Avantajele solutiei Toshiba


La realizarea acestor echipamente s-a urmarit in primul rand eficienta in exploatare, materializata prin:
* Productivitate
* Calitate foarte buna a imaginii
* Usurinta si costuri reduse in exploatare
* Securitatea datelor


Aplicarea platformei e-Bridge intregii game de echipamente permite o adaptare facila a utilizatorului la oricare dintre modele, bazata pe conceptul LOOM (Learn One Operate Many), cu economii substantiale in costurile de instruire.


Conectivitatea este standard pentru gama echipamentelor destinate documentelor color, permitand - in afara de achizitia documentelor (scan, transfer de fisiere) - si gestionarea eficientei utilizarii prin monitorizarea utilizatorilor, a consumului de toner si a formatelor procesate.


Gama de echipamente


Echipament_ToshibaIn acest moment, Toshiba ofera trei grupe de echipamente pentru procesarea documentelor color:


* echipamente pentru aplicatii office cu pondere mare pentru alb/negru (a/n) si capabilitate color, pretul pentru o copie a/n fiind la nivelul unui echipament exclusiv a/n
* e-Studio 281c 28ppm a/n – 11ppm color
* e-Studio 351c 35ppm a/n – 11ppm color
* e-Studio 451c 45ppm a/n – 11ppm color
* echipamente pentru aplicatii office full color cu posibilitatea realizarii de tiraje in alb-negru la pret apropiat de echipamentele exclusiv a/n
* e-Studio 2500c 25ppm color – 35ppm a/n
* e-Studio 3500c 35ppm color – 35ppm a/n
* e-Studio 3510c 35ppm color – 45ppm a/n
* echipamente pentru aplicatii full color profesionale, care au in dotare interfata Fiery pentru procesare la performante maxime a imaginilor color
* e-Studio 2500c PRO 25ppm color – 35ppm a/n
* e-Studio 3500c PRO 35ppm color – 35ppm a/n
* e-Studio 3510c PRO 35ppm color – 45ppm a/n



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite