Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Eficienta in utilizarea documentelor color

21 Martie 2007




Toshiba va ofera o gama variata de solutii de procesare a documentelor, care pot raspunde tuturor nevoilor de business, oferind cel mai bun raport performanta/cost.


Alegerea solutiei


In stabilirea solutiei optime, consultanta oferita de specialist este foarte importanta. Scop Computers, distribuitor exclusiv al echipamentelor Toshiba in Romania, asigura gratuit aceasta consultanta prin toata reteaua de parteneri autorizati.


Echipa noastra de specialisti va ajuta in alegerea solutiei eficiente, care sa raspunda tuturor cerintelor de business, avand in vedere resursele financiare si perspectivele de dezvoltare ale companiei.


Puteti beneficia, prin intermediul partenerilor autorizati Toshiba, de servicii de finantare, prin care puteti inchiria echipamentele sau puteti achizitiona doar serviciul de procesare a documentelor.


Solutia Toshiba full color


Anul 2006 a marcat un pas semnificativ in dezvoltarea tehnologiei Toshiba pentru procesarea documentelor color, odata cu lansarea pe piata a gamei e-Studio 2500/3500/3510. Aceste echipamente sunt destinate aplicatiilor full color la nivel de office, cu costuri minime.


Platforma e-Bridge ofera ca elemente deosebite:


* Calitate deosebita la o rezolutie de 600x600 dpi cu procesare pe 8 bit
* Display color 1/2 VGA, ajustabil 40o
* HDD 80GB, s-ATA cu viteza de acces 150MB/sec
* Tehnologie in-house CMM pentru o calitate foarte buna a imprimarii
* Print/scan direct la USB stick
* Compresia fisierelor scanate inclusiv slimPDF
* Toate optiunile de multifunctionalitate standard in echipament
* Optiuni de comunicare fax, Bluetooth, Wireless LAN
* Optiuni de securitate


De asemenea se pastreaza facilitatile de dotare a echipamentelor cu alimentator automat de originale, tavi suplimentare de hartie si dispozitive de finisare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite