Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SIVECO Applications 2010 Soft care conteaza

28 Aprilie 2007



Ce aduce SIVECO nou pe piata in materie de ERP?


Solutia software integrata de tip ERP (Enterprise Resource Planning), Aurora_CrustiSIVECO Applications 2010, rezolva o gama variata de cerinte formulate de clienti din diverse domenii de activitate ce acum sunt supusi provocarilor pietei unice europene. Orientarea catre client si catre cerintele de business ale acestuia este evidentiata de accentul pus pe rezolvarea problemelor activitatilor curente din toate departamentele: economic, comercial, tehnic, personal – salarizare, administrativ, aprovizionare, distributie. Foarte important este faptul ca utilizatorii de pana acum ai produsului au contribuit major la perfectionarea lui. Atentia pe care le-am acordat-o a fost benefica si pentru sistemul integrat SIVECO Applications 2010, acesta acoperind multiple cerinte din business-uri variate si perfectionandu-se, cu fiecare noua versiune, pentru a reprezenta mereu un soft care conteaza pentru beneficiarii lui.


Aurora Crusti, Line of Business Senior Director la SIVECO Romania, vorbeste despre noua versiune a solutiei Siveco Applications


Noi propunem un sistem informatic integrat dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Oracle, ce utilizeaza baza de date Oracle, intr-o arhitectura Client – Server n-tier, pe doua sau trei niveluri. In principiu, arhitectura Client – Server pe doua niveluri este tipica structurilor IT aflate astazi in multe din organizatiile din Romania si presupune lucrul cu doua componente distincte, serverul si clientul. Arhitectura Client – Server pe trei niveluri prezinta avantajele utilizarii optime a resurselor hardware si software, prin impartirea functionalitatilor intre cele doua servere: serverul de aplicatii care urmareste structura logic - functionala a sistemului si serverul de baze de date care stocheaza informatiile si asigura managementul cererilor de date.


Cum influenteaza structura hardware capacitatea de lucru a sistemului?


Bineinteles ca performanta lucrului cu sistemul depinde, in numeroase cazuri, de structura IT hardware a beneficiarului. Astfel, atat serverele de baze de date Oracle, cat si cele de aplicatii, trebuie sa ruleze pe platforme hardware stabile, fiabile si cat mai performante. In numeroase proiecte derulate de SIVECO Romania pentru implementarea solutiei sale ERP (Enterprise Resourse Planning), au fost necesare servere mari, de tip enterprise, respectiv servere care pot sa deserveasca mai mult de 200 de utilizatori concurenti (peste 500 de sesiuni) pentru aplicatiile incluse in pachetul integrat. Cu atat mai mult, in aceste situatii, o platforma hardware adecvata si capabila sa sustina sistemul este foarte necesara si aduce numeroase beneficii clientului.


Suntem constienti ca analiza de business a clientului este foarte importanta pentru buna derulare a proiectului si pentru obtinerea rezultatului preconizat inca de la inceputul colaborarii.


Ce castiga organizatiile cu SIVECO Applications 2010?


SIVECO Applications 2010 se bucura de o structura Client – Server n-tier bine organizata, ceea ce aduce numeroase beneficii utilizatorului si asigura exploatarea in timp real a sistemului. Mai mult, am „gandit” sistemul astfel incat sa raspundem in mod continuu cerintelor de business si exigentelor tot mai ridicate ale beneficiarilor, sa le putem oferi mereu un suport informatic de ultima generatie, performant, flexibil, eficient.


Consideram ca, prin arhitectura sistemului, raspundem, in principal nevoilor de mobilitate si accesibilitate ale clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a dispune oricand de resursele informationale ale companiei si de a le valorifica la maximum in vederea obtinerii de avantaj competitiv pe piata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite