Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Platforma Progressys.ERP

28 Aprilie 2007



Progressys Software ofera solutii si servicii software specializate ce acopera domenii precum „Business Inteligence”, dar si alte domenii ca tehnologiile audio – video.


In dezvoltarea produselor sale, Progressys Software tine cont, in permanenta, de cerintele si de nevoile beneficiarilor, fiind un partener excelent pentru companiile care doresc sa isi dezvolte afacerile utilizand o infrastructura IT eficienta si performanta.


URBBIZActivitatea de zi cu zi a echipei de la Progressys Software ofera garantia crearii de software de inalt nivel calitativ si tehnologic, astfel incat clientii pot beneficia la maxim de potentialul solutiilor dezvoltate prin inglobarea inovatiilor si tehnologiilor de ultima ora. In mod normal, succesul Progressys Software depinde de eficienta solutiilor oferite si de capacitatea acestora de a imbunatati activitatea celor care beneficiaza de ele.


Varietatea si complexitatea aplicatiilor software existente in acest moment pe piata este atat de mare, incat fac dificile alegerea si, apoi, implementarea celei mai bune si mai potrivite solutii pentru companie. Pentru a face cea mai buna alegere este necesara nu numai o cunoastere in profunzime a pietei, dar si o alocare de resurse care uneori fie sunt angrenate deja in alte activitati, fie chiar lipsesc din bugetul companiei. Chiar si prin respectarea acestor pasi, alegerea facuta fara un sprijin specializat nu poate garanta beneficiile asteptate. Astfel ca, in momentul in care alegerea solutiei software optime se face de catre o companie specializata in solutii software, aceasta va tine cont de necesitatile fiecarei firme in parte, de performantele dorite, dar si de bugetul care poate fi alocat solutiei.


Pentru companiile care simt nevoia unui software care sa le faciliteze schimbul de informatii intre departamente, Progressys Software a dezvoltat platforma Progressy.ERP, o aplicatie de tip ERP (Enterprise Resource Planning).


Sistemul informativ integrat de management si planificarea resurselor conceput de Progressys Software ofera firmelor mici si mijlocii, indiferent de domeniul de activitate, instrumentele necesare conducerii si urmaririi intregii sale activitati, indiferent daca aceste activitati implica resurse materiale, umane sau de timp.


Platforma Progressys.ERP indeplineste urmatoarele functionalitati:


- Asigura gestiunea tuturor informatiilor din cadrul companiei;
- Realizeaza automatizarea si asigura standardizarea fluxurilor de date;
- Asigura consistenta si coerenta datelor;
- Permite regasirea si raportarea rapida a oricarei informatii;
- Realizeaza reproiectarea fluxurilor informatice.


ERP integreaza si transforma vechile sisteme informatice individuale ale departamentelor de finante, de resurse umane, de productie etc., inlocuindu-le cu un program software unic, interconectat, impartit in module software care aproximeaza, intr-un fel, vechile sisteme individuale. Finantele, productia si depozitul, spre exemplu, primesc in continuare pachete software proprii, cu exceptia ca acum tot software-ul este interconectat, astfel incat cineva de la financiar poate accesa sistemul de la depozit pentru a verifica daca o comanda a fost expediata.


Aplicatia de tip ERP este dezvoltata ca o solutie completa, integrata, modulara, dar care isi pastreaza flexibilitatea, astfel incat se pot instala numai pachetele care intereseaza pe un anumit beneficiar, nefiind necesara achizita tuturor modulelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite