Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Aplix ERP: Managementul, gestionarea si controlul proceselor companiei la nivel integrat

28 Aprilie 2007



Efort minim de implementare.


* Posibilitate de implementare esalonata: Structura modulara permite implementarea si utilizarea modulelor in masura in care acest lucru devine necesar. Informatizarea porneste initial de la activitatea de baza, apoi se extinde concentric la activitatile altor departamente.


Aplix* Interfata intuitiva si unitara pentru o curba cat mai lina de invatare: Una dintre principalele cauze ale esuarii implementarilor este rezistenta la schimbare a utilizatorilor. Curba abrupta de invatare joaca un rol major aici, iar proiectarea interfetei noastre a tinut cont de asta. In Aplix ERP, lucrul intr-un ecran este similar in toate ecranele.


Automatizare, siguranta si control.


* Operare usoara: Activitatile de adaugare / modificare / stergere / cautare se fac in acelasi loc, fara ecrane suplimentare. Constructia intregii interfete a aplicatiei este facuta in asa fel incat utilizatorul sa gaseasca imediat functiunile de baza si treptat, pe masura ce se familiarizeaza cu acestea, poate sa apeleze si la functiuni din ce in ce mai avansate.


* Disponibilitatea datelor: Consultarea si regasirea datelor de istoric se face unitar, fara arhive si permite in orice moment obtinerea de rapoarte bazate pe date de istoric in mod similar celor curente fara degradarea performantelor in timp.


* Independenta de furnizorul de aplicatii: Rapoartele economice de sinteza (bilanturile, graficele de indicatori economici) pot fi definite si adaptate nevoilor imediate sau specificului de catre beneficiar.


* Securitate; integritatea datelor; separarea deciziei: Sistemul de autentificare multi - utilizator / rol aplicabil la nivelul intim al bazei de date permite stabilirea flexibila de nivele de acces a diferitilor utilizatori, atat la operarea datelor, cat si la functionalitatile sistemului. Acest lucru confera integritate si siguranta colectiei de date si permite realizarea separarii deciziei la nivelul organizatiei.


* Controlul afacerii: Politica de preturi si reduceri comerciale si ofertarea in conditiile acestora, retribuirea agentilor de vanzari, controlul limitei de creditare si a sumelor scadente, controlul stocurilor, operarea transparenta multi gestiune (cu amanuntul/en-gros/custodie) in diverse unitati de masura, controlul necesarului de aprovizionare si identificarea stocurilor fara miscare sunt realizate de aplicatie in baza unor parametrizari gandite sa fie stabilite si intretinute simplu dar eficient doar de personalul autorizat.


Servicii prompte si de calitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite