Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Fii eficient cu solutiile mobile GPS de la AROBS!

28 Aprilie 2007



Indiferent daca esti o firma de transport local, interurban, national, de taximetrie, rent-a-car, o firma de distributie marfa sau valori, o institutie de administratie publica locala sau centrala, raspunsul nostru pentru a-ti eficientiza activitatea este implementarea uneia dintre solutiile mobile de la AROBS.


HartaMai precis, este vorba fie de TrackGPS – solutia de monitorizare si localizare a flotei auto, fie de Optimall by Arobs – solutia SFA de automatizare a fortei de vanzari sau chiar de solutia combinata OptimallGPS - solutia mobila pe PDA care imbina functionalitatile TrackGPS si Optimall by Arobs pe acelasi terminal.


TrackGPS – Solutia de monitorizare si localizare a parcurilor auto prin GPS


O problema tot mai des intalnita in cadrul firmelor ce detin flote auto mari sau mai restranse este eficientizarea activitatilor legate de parcul auto. Aceste preocupari apar datorita noilor directii de orientare din industria transporturilor si logisticii: rationalizarea resurselor, optimizarea aprovizionarii, globalizarea. Principalele preocupari ar fi: costurile legate de carburanti, costurile cu salariile soferilor, aglomeratia rutiera, noile reglementari UE, costurile cu asigurarile, intr-un cuvant transportul devine un produs.


TrackGPS (www.trackgps.ro) este un sistem care va permite localizarea si coordonarea parcului auto, cu ajutorul celui mai avansat mecanism de control al costurilor cu flota auto, localizarea prin GPS si transmiterea de date prin GPRS (GSM). Sistemul foloseste harti vectoriale detaliate permitand informarea privind pozitia vehiculelor pe harta, traseele parcurse de catre vehicule, numarul de opriri, timpul exact petrecut in fiecare locatie de oprire, precum si o gama larga de rapoarte cum ar fi: foaia de parcurs (FAZ), raport de viteze, raport de consum, tahograf digital si istoric al masinilor (evenimente precum schimb de anvelope, schimb de ulei, reparatii, etc.).


Lansat in 2006, TrackGPS s-a bucurat de un real interes pe piata romaneasca, fiind considerat un produs inovativ, usor de implementat si utilizat de catre cele peste 50 de firme printre care: firme de transport si distributie din toate zonele tarii - prezent in peste 15 orase.


Beneficii ale TrackGPS:


* Cresterea eficientei livrarilor
* Reducerea costurilor cu carburantii (pana la 10%) si monitorizarea exacta a consumului
* Eliminarea cazurilor de viteza excesiva si accidente
* Eliminarea uzurii parcului auto
* Reducerea numarului de ore suplimentare platite eronat
* Reducerea costurilor operationale cu flota (pana la15%)
* Eliminarea fraudei legate de timpul efectiv de munca
* Operare deosebit de facila, fara a necesita vaste cunostinte IT


Ce spun clientii AROBS:


Viorel Miloiu – Director General Tarell: “Solutia TrackGPS de la Arobs ne-a adus o abordare si o comunicare a informatiilor mult mai bine structurata in sensul ca procesele logistice se desfasoara controlat si cunoastem mai rapid ce se petrece pe traseu... Avem, de asemenea, o idee clara privind consumul de carburant, ceea ce ne permite un control mai eficace al costurilor respective.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite