Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CROS, solutii integrate pentru sustinerea unei cresteri rapide

28 Aprilie 2007



Solutiile software din familia CROS (CRIsoft Organization Server) propuse de CRIsoft ofera informatii de incredere, prompte si complete despre procesele generate de activitatile curente specifice domeniului de distributie/retail.


Flexibilitatea si maturitatea solutiilor CROS, modul de abordare si experienta echipei de implementare se reflecta in implementarile de succes realizate la Grupul Mobexpert, Grupul Romstal, Grupul Farmexim, Grupul Menatwork si alte companii reprezentative pentru segmentul de distributie/retail.


CRIsoft propune doua solutii informatice:


•CROS ERP destinata managementului integrat al activitatilor de vanzare en-gros si en-detail.


•CROS Depozit destinata optimizarii activitatii depozitelor mari si foarte mari (solutie integrata nativ cu CROS ERP, dar integrabila cu orice alt ERP).


CROS ERP


Gestioneaza eficient activitatile specifice unei organizatii de distributie-retail: aprovizionare-logistica-depozit-distributie-vanzare cu reflectare automata in partea financiar-contabila si resurse umane.


APROVIZIONARE


- permite un management complet al procesului de aprovizionare, pornind de la gestiunea furnizorilor, preluarea si centralizarea comenzilor de aprovizionare, selectia furnizorului si emiterea comenzilor de aprovizionare, receptia (cantitativa, valorica si calitativa) si urmarirea financiara a relatiei cu furnizorii.
- realizarea unei aprovizionari centralizate, avand astfel posibilitatea de a aproviziona si planifica centralizat stocurile (fara a exclude modalitatile clasice de aprovizionare)


LOGISTICa-DISTRIBUTIE-VÂNZARE
- gestioneaza integrat procesul de vanzare si stocuri (gestiunea stocurilor din punct de vedere contabil si managementul stocurilor pentru depozite mici si medii), pornind de la gestiunea clientilor si a relatiei cu acestia, a articolelor si preturilor, gestiunea contractelor si comenzilor, procesul de livrare si facturare (generare automata, asocierea de discount-uri conform contractului si politicii de preturi).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite