Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

De ce Anzi Soft?

28 Aprilie 2007



In cei peste 15 ani de activitate, Anzi Soft a cunoscut o evolutie ascendenta solida, atingand in prezent o cifra de afaceri anuala de peste 1 milion EUR si si-a consolidat continuu pozitia pe piata prin furnizarea de solutii fiscale performante catre o gama extinsa de clienti din domeniul comertului.


Andrei_ZincencoIncepand din anul 1995, Anzi Soft a inceput dezvoltarea si livrarea catre magazine a primelor solutii informatice dedicate activitatii de comert cu amanuntul. Odata cu schimbarea legislatiei fiscale in anul 1999, Anzi Soft a devenit primul producator roman de module fiscale, omologat de catre Ministerul Finantelor Publice, prin dezvoltarea unui modul fiscal propriu conferind astfel legalitate deplina solutiilor sale.


Andrei Zincenco


Pe parcursul anilor, solutiile fiscale oferite au fost imbunatatite, ingloband atat cerintele clientilor, cat si experienta acumulata de catre echipa Anzi Soft. Totodata, s-a urmarit si s-a reusit in permanenta diversificarea portofoliului de produse si servicii si marirea numarului de clienti pe intreg teritoriul Romaniei.


Ca o dovada a cresterii calitatii produselor livrate, solutiile fiscale performante de la Anzi Soft au cea mare perioada de garantie din piata. De asemenea, in ultimii ani, datorita situatiei financiare solide, Anzi Soft si-a creditat in mod direct clientii prin posibilitatea de achizitionare in rate pe perioade de pana la doi ani.


Actualmente, Anzi Soft ofera solutii fiscale complexe care includ module fiscale responsabile de tiparirea bonurilor fiscale, numeroase componente software si o gama completa de periferice specializate (cum ar fi: cititoare de cod de bare, cantare cu etichetare, imprimante de cod de bare, terminale mobile de inventariere etc.) si consumabile. Solutiile livrate de catre echipa Anzi Soft sunt compatibile cu toate programele majore de gestiune.


Prezenta activa si neintrerupta pe piata din Romania, clientii prestigiosi si echipa in crestere, sunt garantia faptului ca Anzi Soft va continua sa ofere solutii fiscale cu un raport pret/performanta optim, servicii profesionale de cea mai inalta calitate, si sa fie un partener de incredere pe termen lung!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
webmaster
07 Mai 2007, 03:07:33
me
03 Mai 2007, 11:41:35