Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Va puteti concentra acum pe propria afacere. Pentru celelalte probleme, exista Eutron.

28 Aprilie 2007



Pentru un plus de operativitate si pentru optimizarea costurilor, un singur furnizor propune solutii complete, adaptate la cerintele tot mai exigente ale retailerilor: EUTRON INVEST ROMÂNIA.


Eutron aduce in piata oferta cea mai inovativa, completa si flexibila din Romania. Gama de solutii oferite de Eutron se adreseaza in egala masura clientilor aflati la inceput de drum, precum si celor care doresc acum sa se dezvolte, sa isi optimizeze afacerea si sa obtina noi avantaje competitive.


Echipamentele, aplicatiile software si serviciile, toate integrate in solutii inteligente, oferite de Eutron, acopera necesitatile operationale pentru orice tip de activitate desfasurata in orice fel de magazin, mic sau mare, supermarket sau hypermarket, in departamente de expeditie si/sau logistica, depozite, la interfata cu clientii sau in “back-office”. Solutiile integrate de gestiune pentru magazine, solutiile de inventariere, de procesare si stocare numerar fac parte dintre aplicatiile pe care Eutron le ofera pietei, cu un succes certificat de numerosii sai clienti multumiti.


Eutron asigura atat acoperirea cererilor noi ale clientilor sai, cat si exploatarea solutiilor deja implementate, printr-o gama completa de servicii post vanzare, piese de schimb si consumabile. Prin reteaua sa de distribuitori si parteneri locali, ofera astazi, oriunde in tara, solutii care pot functiona independent sau pot fi integrate in sistemele existente.


Mai mult, Eutron descopera, pentru clientii sai, atat oportunitati, cat si amenintari ale pietei si este la curent, totodata, cu cele mai recente tehnologii la nivel de top mondial, pe care le dezvolta, le adapteaza si le implementeaza in companiile romanesti.


Clientii Eutron stiu ca pot conta, in egala masura, pe calitatea oamenilor, a serviciilor si produselor sale, ei stiu ca Eutron depune orice efort ca sa le rezolve problemele de acum, dar si din viitor, ca si cum i-ar fi propriul viitor in joc.


Prin reducerea sau eliminarea de activitati manuale care nu produc valoare, solutiile Eutron asigura calitatea si corectitudinea operatiunilor, reduc durata proceselor si elibereza capacitatea creativa a oamenilor. Toate acestea se reflecta in reduceri substantiale ale costurilor, mai multi clienti multumiti si profituri mai mari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite