Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

LS Easy Retail – solutia perfecta pentru magazinul tau

28 Aprilie 2007



LLP Bucharest propune o solutie completa capabila sa raspunda cerintelor micilor intreprinzatori din domeniul retail-ului. LS Easy Retail are la baza produsul Lansteinar Retail (utilizat in prezent in peste 12500 de magazine), fiind o platforma extrem de flexibila si adaptabila la diverse cerinte de business din acest domeniu.


LS Easy Retail este construit pe baza sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV, asigurand o integrare perfecta a tuturor fluxurilor de business din cadrul companiei.


Aplicatia include suportul pentru doua terminale Point Of Sale (POS) si pentru un utilizator de back office (financiar-contabilitate, stocuri etc.). De asemenea, solutia prezinta un nivel deosebit de scalabilitate, clientii putand realiza simplu un update la solutia Landsteinar Retail, in momentul in care business-ul o cere.


Programul creeaza o punte de legatura intre terminalele Point Of Sale (POS) si Microsoft Dynamics NAV, asigurand o integrare perfecta a datelor disponibile la nivel de magazin si a celor existente la nivel de back-office. Solutia le ofera managerilor un control total asupra activitatilor desfasurate in magazine, oferind o imagine fidela asupra operatiunilor comerciale realizate de acestia. LS Easy Retail ofera o suita completa de facilitati pentru controlul POS-urilor si gestionarea datelor la nivelul firmei de retail. Solutia permite operarea online si offline a POS-urilor, dispunand de posibilitati avansate de gestionare a datelor.


Simplitatea in utilizare


LS Easy Retail este o solutie extrem de simplu de instalat si configurat. Procesul de instalare si configurare se realizeaza extrem de facil, programul fiind inzestrat cu mai multi “vrajitori” care automatizeaza diverse operatiuni de mentenanta. De asemenea, utilizatorii finali ai produsului au la dispozitie o interfata extrem de simpla, timpul de acomodare cu functionalitatile produsului fiind foarte scurt.


Solutia LS Retail - perfect adaptata cerintelor din Romania


Solutia LS Easy Retail, distribuita de LLP Bucharest, este adaptata in totalitate cerintelor legislative din Romania. LLP Bucharest este Microsoft Gold Certified Partner, dispunand de o bogata experienta in implementarea sistemelor Microsoft Dynamics si Landsteinar.


Integrare cu interfetele Microsoft Dynamics NAV


LS Easy Retail este integrat perfect in cadrul interfetelor Microsoft Dynamics, permitand utilizatorilor sa acceseze unitar functionalitatile solutiei de retail si ale sistemului ERP. Integrarea componentelor ERP cu solutia de retail determina reducerea substantiala a timpului necesar pentru implementarea sistemului informatic, eficientizand procesele de business din companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite