Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Partenerul ideal pentru solutii avansate de retail

28 Aprilie 2007



RBC ofera solutii informatice pentru retail si echipamente si solutii de cantarire, ambalare si etichetare pentru industrie.


Solutiile informatice pentru retail oferite de RBC contin atat punctul de vanzare (POS), cat si sisteme de cantarire pentru receptie marfa, etichetare, vanzare si softwarespecializat.


Solutiile pentru industrie cuprind: cantare industriale, bascule auto si cale ferata, masini de ambalat si masini de cantarire etichetare in flux.


RBC este, de asemenea, un furnizor de servicii cuprinzand in principal: consultanta fiscala, management de proiect, dezvoltare aplicatii si customizare, instalare, implementare, scolarizare, service in garantie si postgarantie.


BIZERBA - Germania


CantareRETAIL


Grupele de produse oferite sunt: cantare electronice de sistem cu imprimanta de etichete in forme constructive specializate (peste, legume-fructe, etc.), echipamente de cantarire si etichetare pentru produse ambalate, cantare de receptie marfa, masini de feliat automate si semiautomate cu software de gestiune cantare, cantare electronice de sistem cu imprimanta de eticheta, cantare de receptie marfa.


INDUSTRIA ALIMENTARA


Cantare industriale de la receptie pana la livrare, cantare de control, masini de cantarit si etichetat, masini de feliat semiautomate si automate, precum si software pentru integrarea cantarelor in sistemele de gestiune a productiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite