Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

MC35 – pentru organizaţiile orientate către tehnologie

30 Mai 2007




Novensys a adus pe piaţa românească MC35, cel mai nou terminal mobil integrat din categoria Enterprise Digital Assistant (EDA) lansat de Motorola după achiziţia în septembrie anul trecut a companiei Symbol Technologies.
MC35 combina în mod inteligent puterea unui telefon mobil cu GPS cu cea a unui laptop, a unei camere foto şi a unui scaner de coduri de bare. Cu un astfel de echipament angajaţii au permanent acces la Internet, pot răspunde la mail, edita documente în Word, Excel şi Power Point şi pot confirma întâlniri. Camera foto încorporată realizează documentări ale livrărilor neconforme şi a produselor cu defecte, iar scannerul de coduri de bare poate citi instantaneu orice informaţie despre un produs, fără a fi nevoie ca angajatul să acce­seze un computer în backoffice. Adău­gând acestor funcţionalităţi şi faptul că cel puţin 35 de aplicaţii de business pot fi portate pe MC35, acesta se dovedeşte a fi un puternic instrument de mobilitate nu nu­mai pentru tehnicienii de la service, forţa de vânzări sau personalul de la difuzare, ci şi pentru managerii dintr-o companie.
“Organizaţiile orientate către tehnologie beneficiază de simplitatea coordonării unei singure platforme, a configurării unei reţele unice şi un singur furnizor de wireless. Aprobarea unui comunicat de presă sau revizuirea unui raport financiar nu mai este de mult o condiţie a poziţionării unui executiv în birourile companiei. În egală măsură forţa de vânzări de pe teren se poate conecta la ERP-ul, CRM-ul, lanţul de distribuţie sau la orice alt sistem de management al informaţiilor din companie pentru a accesa rapoarte, informaţii financiare, înregistrări despre clienţii din portofoliu, pot aproba preţuri speciale pentru comenzi importante sau pot reduce inventarul stocurilor” subliniază Romeo Iacob Deputy Director, Novensys.
Mai multe informatii la adresa de mail cornelia.gusa@novensys.com sau la telefon 0741 105 041. (V.T.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite