Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Tornado Sistems extinde gama de produse QUBS

30 Mai 2007




Tornado Sistems continuă investiţia în extinderea şi promovarea familiei de produse QUBS, aducând în portofoliu produse specifice pieţei SOHO. Anterior, gama QUBS a vizat în primul rând consumatorii casnici şi a devenit cunoscută prin simplitatea instalării şi configurării. Noile produse adăugate în portofoliu sunt un router wireless, un wireless acces point, precum şi o serie de switch-uri.
„SOHO este principalul segment vizat de QUBS, o piaţă deloc de neglijat în con­di­ţiile în care cererea pentru tehnologie este în continuă creştere pe acest segment. Piaţa SOHO înregistrează cea mai mare dinamică în prezent şi se aşteaptă să crească şi mai mult. Suntem pregătiţi să acoperim această cerere. Portofoliul QUBS cuprinde o gamă completă de echi­­pamente pasive şi active pe care vom continua să o dezvoltăm şi pe care o distribuim printr-o reţea extinsă de par­teneri. Suntem convinşi că prin calitatea produselor, preţuri competitive şi prin faptul că putem livra soluţii complete ne vom impune pe această piaţă“, declară Dan Gabor (foto), Director Teh­nic Tornado Sistems.
QUBS Wireless Broadband Router per­mi­te trecerea transparentă a pachetelor VPN (VPN pass-through) pentru transmiterea în siguranţă a datelor importante, Virtual Server şi zonă DMZ, Port Triggering, administrare de la distanţă şi autentificare pentru monitorizarea şi administrarea reţelei în timp real.
QUBS 54Mbps Wireless Access Point oferă o conexiune rapidă între reţelele Ethernet pe cablu şi dispozitivele wireless echipate radio, precum şi maximum de securitate.
Adaptorul wireless QUBS 54Mbps Wire­less PCI Nic oferă posibilitatea de a in­stala PC-ul în cea mai convenabilă lo­ca­ţie, fără să mai fie necesară folosirea ca­blurilor de reţea. Capacitatea auto-sen­sing a adaptorului permite rate mari de transfer al datelor, de până la 54Mbps pen­tru capacitatea maximă sau co­mu­tare dinamică la o gamă de viteze mai mici, datorită distanţei sau limitărilor de operare într-un mediu cu multe interferenţe electromagnetice.
Toate cele trei produse QUBS destinate reţelelor wireless beneficiază de teh­no­lo­gia 2x to 3x eXtended RangeTM WLAN, astfel că distanţa de transmisie este de 2-3 ori mai mare decât în cazul soluţiilor tradiţionale 11g/b, adică până la 855.36m, iar aria de transmisie este extinsă de 4-9 ori.
Switch-urile QUBS QA20X05E şi QA20X08E de 5 şi respectiv 8-porturi 10/100Mbps oferă posibilitate de auto-negociere 10/100Mbps şi funcţie Auto MDI/MDIX, ceea ce le permite să fie co­nec­tate la alte switch-uri sau staţii de lucru, fără a necesita alegerea tipului de cablu (direct sau cross-over). (G.V.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite