Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ericsson premiază cei mai buni studenţi

03 Iulie 2007



Studenţi în ani terminali şi absolvenţi ai facultăţilor de telecomunicaţii din Bucureşti, Cluj, Galaţi, Iaşi şi Timişoara au fost premiaţi recent în cadrul galei Premiile Ericsson pentru Excelenţă în Telecomunicaţii. a avut loc vineri, 22 iunie în Bucureşti. pentru lucrările realizate. Proiectul demarat în urma cu trei ani urmăreşte promovarea activităţii ştiinţifice a universităţilor româneşti şi recunoşterea capacităţii tinerilor ce vor activa în domeniul telecomunicaţiilor. Participanţii au avut la dispoziţie perioada februarie 2007 – mai 2007 pentru a putea preda lucrările lor comisiei de evaluare. Comisia compusă din trei profesori a fost responsabilă cu selectarea celor mai bune teze, selecţia fiind făcută pe baza originalităţii, a relevanţei subiectului tratat, a numărului de lucrări ştiinţifice publicate etc. Ericsson a oferit celor 14 premianti posibilitatea de a ocupa 1 post pe o perioadă de 1 an în cadrul companiei Ericsson România, precum şi o recomandare onorifică şi un cec (în valoare de 500 Euro pentru studenţi şi de 1000 Euro pentru licenţiaţi) ca o recunoaştere simbolică a eforturilor lor. În plus, licenţiaţii premiaţi pentru cea mai bună lucrare, au fost invitaţi pentru trei zile la sediul central al companiei Ericsson din Suedia, unde se vor întâlni cu persoane din conducerea executivă a companiei, atât din departamentul de Cercetare şi Dezvoltare, cât şi din cel de Vânzări.


“Romania detine un potential vast in ceea ce priveste educatia la standarde inalte. Dorim sa incurajam toti studentii din Universitatile romanesti de profil si sa le dam ocazia de a putea demonstra acest potential. Constientizam rolul acestora in societate si dorim sa-i determinam sa participe activ la progresul telecomunicatiilor din Romania. Un lider in telecomunicatii, cum este Ericsson, are responsabilitati clare fata de mediul universitar de profil si, in acest sens, este un pas firesc pentru noi sa gasim modalitati de a recunoaste si promova eforturile din domeniu”, a declarat Adriana Boersma – Rodriguez, Country Manager Ericsson Romania & Moldova


“Premiile Ericsson pentru Excelenţă în Telecomunicaţii” este un proiect lansat în urmă cu 9 ani în Grecia, iar în 2005 s-a desfăşurat pentru prima dată în România şi Malta. În 2006 o nouă ţară s-a alăturat proiectului Ericsson, Republica Moldova. (G.V.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite