Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prodigy Technologies ajuta companiile sa tina evidenta mijloacelor fixe

12 Iulie 2004



Alpha Bank Romania–Un client multumit


Prodigy Technologies este prima companie cu capital indian de pe piata romaneasca de software care a inregistrat performante remarcabile gratie solutiilor superioare oferite unei varietati extinse de domenii, locatii si clienti.


Prodigy Technologies foloseste tehnologie de ultima generatie (.NET, Web Services, .NET Remoting) si furnizeaza clientilor sai aplicatii ce permit lucrul in timp real, avand ca scop atingerea urmatoarelor obiective: acoperirea necesitatilor pe care le au clientii in momentul actual si generarea pentru clienti a unor noi oportunitati de a ramane si de a ajunge in top in viitor.


Pachetul MERLIN – este un soft destinat activitatii economice, cuprinzand si partea de MIJLOACE FIXE.


Prin intermediul aplicatiei de Mijloace fixe se poate evidentia evolutia mijloacelor fixe de la momentul achizitionarii si punerii in functiune pana in momentul scoaterii din uz (casare, vanzare, etc.)


Aplicatia trateaza urmatoarele grupe de patrimoniu:

  • Imobilizari in curs: necorporale si corporale
  • Imobilizari ale activitatii de exploatare: necorporale si corporale
  • Imobilizari in afara activitatii de exploatare: corporale
  • Imobilizari - mijloace fixe de natura obiectelor de inventar
  • Obiecte de inventar


    Printre facilitatile majore oferite prin intermediul acestui modul se numara eliminarea unor calcule laborioase, flexibilitatea programului in ceea ce priveste adaptarea la sistemul legislativ in vigoare, usurinta in utilizare. Un alt aspect important este reprezentat de maniera in care principalele puncte ce caracterizeaza ciclul de viata al unui mijloc fix se oglindesc in contabilitate.


    In structura aplicatiei se regasesc: documente; note contabile; administrare coduri de bare.


    Sistemul ofera mijloacele necesare pentru inregistrarea tranzactiilor care afecteaza un mijloc fix. Efectul pastrarii acestei evidente consta in posibilitatea de a oferi, la sfarsit, un istoric al mijloacelor fixe cu tot ce s-a intamplat pe intreaga lor durata de viata. Un alt aspect important este urmarirea amortizarii si a valorilor mijloacelor fixe intr-o valuta istorica nedepreciabila, in contextul in care si urmarirea realizarilor la buget se face in aceeasi valuta.


    Utilizatorul beneficiaza de o serie de situatii de raportare, realizate si in functie de cerintele legislative in vigoare ce vin in ajutorul sistemului managerial si de evidenta financiar–contabila.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite