Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Biroul de Credit se deschide pe 16 august

12 Iulie 2004



Mihai IlieNe-am intalnit cu conducerea Biroului de Credit (BC), Dr. Ilie Mihai, presedinte al Consiliului de Administratie si Şerban Epure, director general, la numai o ora si jumatate de la solicitarea noastra, facuta telefonic. Disponibilitatea acestor oameni ne-a surprins in mod placut, iar ulterior am descoperit chiar dorinta lor de a ne vorbi despre faza de constructie si organizare in care se afla, in momentul actual, institutia.


Domnul presedinte Dr. Ilie Mihai a facut in deschidere o scurta trecere in revista a statutului si a principalelor momente din scurta istorie a Biroului: „Pe data de 11 martie a.c. s-a tinut Adunarea Generala a Actionarilor BC, la care au participat reprezentantii celor 24 de banci care au aderat la acest proiect, au acceptat actul constitutiv al BC si au varsat partea de capital care le revenea. Cele 24 de banci actionare au o participatie in BC proportionala cu ponderea fiecareia pe piata bancara de retail. in acest fel, Banca Comerciala Romana are 32,7% din capitalul initial al societatii, tot atat cat cota sa de piata la acea data, leader detasat, urmat fiind de alte banci, functie de cota de piata a fiecareia. Capitalul BC este de cca 40 de miliarde de lei adica, aproximativ, 1 milion de euro la data constituirii.


Serban EpureTot pe 11 martie a fost numit actualul consiliu de administratie al societatii, format din 7 persoane si in care eu am onoarea sa detin functia neexecutiva de presedinte. Noi ne intalnim de regula, o data pe luna pentru a ne indeplini atributiunile care ne revin privind stabilirea de strategii si masurile care se impun pentru indeplinirea acestora. Cu aceasta ocazie s-a stabilit si forma pe care o va avea Biroul de Credit, precum si agenda de punere graduala in functiune. Astfel, s-a stabilit sa se creeze un birou de credit complet, la nivelul celor mai bune practici internationale, care sa fie capabil sa furnizeze (etapa 1, termen 16 august a.c.) atat informatii negative privind clientii din zona de retail (in principal, restante la plata ratelor si a dobanzilor) cat si informatii pozitive (etapa a 2-a, termen 01.04.2005) referitoare la clienti care au indeplinit toate conditiile contractuale de rambursare a creditelor.


In a 3-a etapa, BC va putea sa furnizeze analize de tip «scoring», analize de riscuri pe anumite zone geografice, pe anumite tipuri de credite, analize care sa poata fi folosite de banci sau alte institutii, ca instrumente utile in politici de management al riscului.


In activitatile de achizitie necesare inzestrarii corespunzatoare a Biroului am respectat toate procedurile uzitate in acest scop. Astfel, am intocmit un caiet de sarcini prin consultarea unor specialisti din institutii romane si internationale, am publicat un anunt in urma caruia un numar de 15 firme au cumparat caietul de sarcini si 6 s-au inscris la licitatie. O comisie de experti de la BC si din comunitatea bancara a analizat si punctat pe baza unui set foarte clar de criterii tehnice si financiare, ofertele primite. Pe baza clasamentului rezultat s-a intocmit o lista scurta de 2 ofertanti, ale caror oferte au fost reanalizate, conform practicilor internationale de o alta comisie, care a cantarit punctele tari si punctele slabe ale ofertelor calificate in aceasta faza a licitatiei.


Un pas important pe care l-am realizat, dat fiind faptul ca vom lucra cu date personale ale cetatenilor, a fost obtinerea aprobarilor de la Avocatul Poporului, singura institutie abilitata sa autorizeze o activitate care implica prelucrarea de informatii confidentiale ale populatiei.“


Şerban Epure, director general BC: „Ni s-a recunoscut interesul legitim pentru prelucrarea datelor istorice fara a avea acordul debitorilor, adica datele referitoare la debitorii care au contractat credite pana la 16 august 2004, data punerii in functiune a sistemului. Pentru perioada urmatoare nu se pune problema pentru ca prin contract se va cere acordul debitorului.


Legat de licitatie, as dori sa fac un scurt comentariu. Nu am ales oferta cea mai ieftina, asa cum a aparut in presa la un moment dat. Nu am ales-o nici pe cea mai buna din punct de vedere tehnic. Balanta criteriilor tehnice si financiare a desemnat firma SIVECO Romania drept castigatoare. Am apreciat ca aceasta firma a avut o experienta semnificativa, sigur, nu in Credit Bureau pentru ca nu s-a mai facut asa ceva in Romania, dar ei au mai realizat ceva similar pentru companiile de telefonie mobila si au mai avut cateva proiecte asemanatoare la Banca Nationala. Oricum, cantarirea acestor lucruri a fost facuta de comisii alcatuite din specialisti in domeniul negocierii, al IT-ului, al contractelor, reprezentand bancile actionare si decizia privind castigatorul licitatiei a fost luata de catre Consiliul de Administratie.“


Dr. Ilie Mihai: „Biroul este o institutie deschisa, are un principiu al reciprocitatii aprobat de catre actionari: cine furnizeaza date despre proprii clienti la Birou poate sa si primeasca date similare despre clientii altor banci sau companii. Daca, spre exemplu, o banca doreste sa furnizeze doar informatii negative, referitoare la debitorii sai, ea va primi de la BC tot informatii negative despre clientii altor banci“.


Şerban Epure: „in ceea ce priveste functionarea propriu-zisa, Biroul de Credit se bazeaza pe o retea de comunicatii prin care se realizeaza schimbul de date dintre Birou si banci. Am acordat fiecarei banci libertatea de a se conecta la Birou prin orice provider de comunicatii doreste. Bancile transmit catre Birou datele clientilor, compuse din CNP, nume, adresa, etc. La Birou, aceste date sunt incarcate intr-un format standard, pentru a putea fi disponibilizate la cerere participantilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
nn
Va rog sa analizati lista neagra furnizata de BCR Targoviste,pentru ca sunt multe cazuri in care clientii nu au fost instiintati de modificari ale dobanzii / ratelor si s-au trezit pe neasteptate pe lista neagra de rau platnici de la BNR! Mi se pare de bun simt ca clientul sa stie de modificarile ulterioare incheierii contactului,caci nu are cum sa isi estimeze singur rata! Mi se pare lipsa de profesionalism si de respect fata de oameni. Daca unii functionari bancari sunt angajati preferential (nu am auzit niciodata de posturi scoase la concurs de o banca) nu inseamna ca clientii la credite sunt niste cersetori din start.Pana la urma bancile traiesc tot din banul celorlalti si ar trebui mai mult respect fata de oameni. Nu cred ca cineva care timp de 18 rate cate erau pe desfasurator care a fost super corect in tot acest timp,e rau platnic daca nu a visat ca mai are un rest la final de care nu il instiinteaza nimeni! Si chiar si dupa ce cere informatii afla ca mai are 170 mii (lei vechi!) de plata ,sa afle dupa 5 luni ca nu poate face un cred ca e pe lista de rau platnici de la BNR cu 1,6milioane (lei vechi).Un om cinstit poate face infarct. Dar cui ii pasa? Poate o cunostiinta buna functionar la Parlamentul European de la Bruxelles a acestei persoane sa ii asculte ce il doare ,ca in Romania nu cred ca are cui sa se planga ca e tratat de o banca cum ar face un camatar cu un cersetor! Deci ar mai trebui pusa la analiza si activitatea unor functionari bancari cu prune in gura si cu ifose de persoane cu mai multe circumvolutiuni decat restul de amarati cu salarii mizere (si asta nu pentru ca au dat concurs de compententa!) si care nu stiu sa dea un telefon macar sa il anunte pe criminal de fapta sa! MULTUMESC ANTICIPAT ! PS. Tocmai am citit un articol cu un client intr-o situatie absolut similara si tot la fel patit cu BCR-ul si se pare ca e chiar o politica de a ascunde si a baga in ceata clientii. Am mai discutat acest subiect si cu colegii de servici si intr-o proportie ingrijoratoare am aflat ca mai sunt si alti patiti.
12 Octombrie 2005, 11:12:03
B.V.
Am facut o cerere de credit ptr.nevoi personale la otp vitan cerere care mi-a fost respinsa dupa cateva plimbari cum ca contractul fiului meu(co-debitor) nu ar fi bine asezat in pagina si nu se vede bine ce scrie dar asta numai dupa ce am sunat eu ptr. ca nu m-ar fi anuntat nimeni puteam sa stau mult si bine.Ok, am dus altul, dar nici un raspuns vreme de cateva zile dupa care am sunat eu din nou si atunci mi s-a spus acelasi lucru dupa care iar m-au tinut cateva zile si iar am sunat, am lasat nr.de mobil gandindu-ma ca nu am scris bine nr.de tel. dar nimic, in sfarsi dupa 2 sapt. am primit un tel ca nu am indeplinit punctajul,si dosarul este respins. Am trimis un e-mail la o adresa de contact al otp.Va redau aici raspunsul lor, mi se pare pueril, oare cred ca nu a mai auzit nimeni de un calculator, cum este posibil sa mi se spuna ca motivul ptr. care nu am indeplinit punctaju il stie numai cel care a facut programul? atunci de ce isi mai fac reclama pe internet cu consitiile in care poti lua un credit daca ei nu stiu sa explice clientului de ce nu a indeplinit sau a indeplinit punctajul? Va redau aici exact e-mailul cu raspunsul lor, iar in josul paginii e-mailul cu sesizarea mea.Poate nu stiu eu, poate este interzis prin vreo lege sa i se spuna clientului adevarul ptr. care banca refuza sa-i acorde credit? Nu ar fi mai bine sa i se spuna de la inceput prin acel program destept dc omul poate sau nu sa ia un credit, pana sa alerge sa- si faca diverse acte, semnaturi de la directori,deci pierdere de timp inutila. Stimata Doamna Viorica Bassula., Am primit mailul dumneavoastra si va multumim pentru interesul acordat ofertei de produse OTP Bank. Pentru a se analiza dosarul dumneavoastra era necesar sa depuneti toate actele cerute, iar, din cate am inteles, dumneavoastra ati completat dosarul destul de recent si de aceea s-a intarziat cu efectuarea analizei. Dosarul dumneavoastra de credit a fost analizat intr-un program de scoring (program in calculator care analizeaza din punct de vedere bancar datele dumneavoastra), in care au fost introduse informatiile din cererea de credit; modul in care sunt luate in considerare aceste date este cunoscut doar de cei care au facut acest program - rezultatul neputand fi interpretat. Din nefericire, pentru dumneavoastra, rezultatul a foast negativ. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie in sucursalele noastre, la numarul de telefon 0800 88 22 88 (apelabil gratuit din reteaua Romtelecom) sau la numarul de telefon *OTPBANK ( *6872265 ) ( tarif normal din retelele Vodafone si Orange). Cu respect, Ioana Dumitrescu Reprezentant Relatii cu Clientii OTP Bank ----- Original Message ----- From: To: Sent: Friday, June 16, 2006 10:16 AM Subject: [Website Contact] neacordare credit nevoi personale > > > Contact @ OTPBank.ro > > > De la: viorica bassula > > Am depus dosarul in urma cu 2 saptamani ptr.un credit de nevoi personale > la otp Vitan. Abea astazi am primit raspuns ca nu pot primi creditul > deoarece nu intrunim punctajul(eu titular si fiul meu co-debitor).Cand > m-am prezentat la ghiseu am declarat ca sunt prinsa in b.c ptr o > intarziere de 30 zile cu o rata de 65 roni(vreau sa precizez ca inainte de > a apela la otp am consultat internet-ul si in urma reclamei facute, am > trimis un e-mai pe aceasata adresa in care am precizat ca sunt prinsa in > Biroul de Credite si am intrebat dc. pot primi credit in aceasta situatie > si din raspuns am inteles ca ptr. o singura intarziere de 30 zile pot lua > credit deci acest motiv nu ar putea fi cauza refuzului bancii de a-mi > acorda creditul.Deasemenea mi s-a spus acum ca avem salariile prea > mici(550 RONI eu si fiul meu 600 RONI)si ptr.ca eu am intrebat de ce la > inceput mi s-a spus ca pot lua 11300 RONI(dupa ce mi s-au scazut o rata de > 65 roni)mi s-a raspuns ca au intervenit niste reglementari si nu mai > corespundem. As dori mai multe lamuriri, deasemenea as dori sa stiu de ce > dureaza atat un raspuns cand in reclama de pe internet se spune ca dureaza > numai o zi.Este foarte multa alergatura si dupa ce am alergat dupa > semnaturi, ba nu a corespuns nu stiu ce , m-am intors la banca de vreo 2 > ori ca sa lamuresc totul(si asta ptr ca am sunat eu, vazand ca trece > timpul si nu ma anunta nimeni nimic, mi se spune abea azi ca nu intrunesc > punctajul.Cred ca merit un raspuns sau o rezolvare.Cu respect. >
17 Iunie 2006, 10:25:55
dan
DIN 2014 NU VA MAI EXISTA BIROUL DE CREDIT VOR FII DATI IN JUDECATA CA FURNIZEAZA DATE CU CARACTER PESONAL ALTOR PERSOANE FIIND BANCI SI ALTE INSTITUTII POTRIVIND LEGII 102.pe2006
16 Iulie 2011, 04:41:25
anita jones
Buna, Aceasta este de a informa publicul larg că doamna Anita Jones, creditor privat de împrumut, a deschis o oportunitate financiară pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar. Oferim împrumuturi la dobândă de 2% persoanelor fizice, firmelor și companiilor în termeni și condiții clare și ușor de înțeles. Contactați-ne astăzi prin e-mail la: (anitajones154@gmail.com)
18 Mai 2017, 10:49:54
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:53
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:53
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:53
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:56
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:56
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:35:56
Ben
Buna, Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
21 Mai 2017, 04:36:04
patricija bodnarova
Vrem să informăm publicul larg că PATRICIJA BODNAROVA LOAN COMPANY oferă în prezent un împrumut la un preț accesibil de 2% pe an. Acordăm o sumă minimă de împrumut de 10.000 EUR și o sumă maximă de 100.000.000 EUR. Dacă aveți nevoie de finanțare pentru extinderea afacerii, scopul agricol, rambursarea datoriilor, împrumutul auto și împrumutul educațional, atunci vă putem fi de mare ajutor și asistență. Pentru mai multe informații despre programul nostru de credit, vă recomandăm să ne contactați la adresa de e-mail oficială de mai jos: (PATRICIJABODNAROVALOANFIRM@GMAIL.COM)
16 Septembrie 2017, 02:11:29
Mrs. Ceren
WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS. Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com Kindly write us back with the loan information; - Complete Name: - Loan amount needed: - Loan Duration: - Purpose of loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com Yours Sincerely, Mrs. Ceren Kelly PergoCF@gmail.com PergoCF@qualityservice.com PergoCF@cheerful.com We look forward to hear from you ASAP Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com
08 Octombrie 2017, 07:35:25
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:03
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:03
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:04
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:04
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:04
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:04
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:05
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:05
Martin Laura
Buna, Sunteți în orice fel de dificultăți financiare, contactați MARTIN LAURA FINANCE FIRM oferind în prezent împrumuturi de orice fel pentru a vă satisface constrângerile dvs. financiare, indiferent de statutul dvs., variind de la 5.000 $. la 500.000.000,00 dolari, la o rată accesibilă de 2%, fără garanții gratis, rău acceptat. Suma împrumutului este negociabilă, serviciile de credibilitate pe care le oferim. Aplicați pentru orice împrumut de alegere cu noi, vă rugăm cererea competentă numai prin intermediul (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Succes toate. Toate cele bune!
22 Mai 2018, 06:21:05
jack berry
Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com
29 Iunie 2018, 11:58:55
ShiTanna Matthews
Fue increíble, obtuve un préstamo de $ 200,000 dólares ... Mi nombre es ShiTanna Matthews, soy ciudadana de Carolina del Norte. Estoy contento de que obtuve un préstamo de un prestamista de préstamos que me ayudó con mi préstamo, he probado un servicio diferente pero nunca pude obtener un préstamo de esos servicios, algunos me pedirán que complete muchos documentos y al final del día no terminará bien. pero estoy feliz después de reunirme con la Sra. Susan James LOAN COMPANY, pude obtener mi préstamo de $ 200,000 dólares. Ahora mi negocio va bien y quiero que todos lo sepan hoy porque son rápidos y 100% confiables. ahora estoy devolviendo el préstamo que obtuve de la Sra. Susan James Loan Company. Póngase en contacto con ellos y no pierda su tiempo con los prestamistas de préstamos allí. Email: susanjamesloanfirml07@gmail.com o susanjamesloanfirml07@outlook.com o número de Whats-App: 1(587)206-1157 o vía-sitio web: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer Buena suerte.
05 August 2018, 08:34:53
Raymond Dosion
We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects. We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description. DESCRIPTION OF INSTRUMENTS: 1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A) 2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD). 3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB 4. Age: One Year, One Day 5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers. 6. Delivery: SWIFT TO SWIFT. 7. Payment: MT-103. 8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days. All relevant business information will be provided upon request. Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information. Contact : Mr. Raymond Doison Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com Whatsapp : 44 7459 947744
06 Noiembrie 2018, 06:47:38
Puthai Nattaradol
We are able to finance your signatory projects and help you enhance your business plan. Furthermore, our financial instrument can be used for the purchase of goods from any manufacturer irrespective of their location. It can also serve as collateral with any bank in the world to secure loans for your project or to activate credit line to finance your business plan. We have {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed. Email : nat.mandate18@gmail.com Skype : nat.mandate18@gmail.com Regards Nat
15 Aprilie 2019, 01:55:54
Linda Mark
CUM ÎȚI PRIN ÎNCĂRCĂTORUL MEU DIN ACEASTA MARE COMPANIE Bună ziua dragilor mei, sunt Anita Frank, care locuiește în prezent în Austin Texas, SUA. În prezent sunt văduvă cu trei copii și am rămas blocată într-o situație financiară în aprilie 2018 și am avut nevoie să refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumuturi, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu sunt pradă totală acelor capote de acolo care le numesc creditor auto-bani, sunt toate înșelătorie, tot ce își doresc este dvs. bani și bine nu auziți de la ei, mi-au făcut-o de două ori înainte de a-l întâlni pe domnul David Wilson, partea cea mai interesantă este că împrumutul meu a fost transferat pentru mine în 74 de ore, așa că vă sfătuiesc să-l contactați pe domnul David dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut și sunteți sigur că îl puteți plăti înapoi la timp, îl puteți contacta prin e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Fără cec de credit, fără cosigner cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl David Wilson, astăzi pentru dumneavoastră de împrumut Oferă tot felul de categorii de împrumuturi pe care le oferă Împrumut pe termen scurt (5_10 ani) Împrumut pe termen lung (20_40) Împrumut pe termen mediu (10_20) Acestea oferă împrumut de genul Împrumut la domiciliu ............., Împrumut de afaceri ........ Împrumut de creanță ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut pentru demararea afacerilor Împrumut pentru afaceri ......., Împrumut pentru companie .............. etc E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Când vine vorba de criză financiară și împrumut, atunci împrumutul financiar David Wilson este locul de plecare, vă rugăm să-i spuneți că doamnei Linda McDonald vă direcționez Norocul… ....
18 Octombrie 2019, 12:21:59
SOLUTION TO ALL PROBLEMS
Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OSCAR DILAN as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OSCAR DILAN TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW: My Name is Mark Kelvin, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OSCAR DILAN has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM as you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OSCAR DILAN for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below: (1) If you want your ex back. (2) if you always have bad dreams. (3) You want to be promoted in your office. (4) You want women/men to run after you. (5) If you want a child/PREGNANCY SPELL. (6) You want to be rich. (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever. (8) If you need financial assistance. (9) How you been scammed and you want to recover you lost money. (10)Stop Divorce (11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE (12) Winning of lottery (13) Cure To Hiv/Aids (14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING (15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL... (16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OSCAR DILAN AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM ...... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: 2348077526136
05 Noiembrie 2019, 02:11:15
LOTTERY SPELL:oscardilan68@yahoo.co
I am Elizabeth Diesta by name and I have been playing euro million for many years now and i have never won anything instead I wasted money in buying ticket, on one faithful day, I saw some guys that also play euro million, I heard them discussing how they won 2.8million dollars with the help of DR. OSCAR DILAN I now went where they were seating discussing it, on getting there I excuse one of the guys and asked him about the DR OSCAR DILAN that helped them won 2.8million dollars, he told me everything about DR.OSCAR DILAN and he went further to tell me how he has been helping them and I said within my mind that i'm going to give him a trial although I doubted him and I really contacted him and it worked out for me and I won the sum of 2,000,000 dollars,right now i'm very happy for the good work he has done for me and I promised to share his good work to the whole world, I want to use the opportunity to tell everyone that need his help to contact him on this email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM .... This man will make you rich and his powers are so powerful... CONTACT HIM NOW: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM...YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: 2348077526136
05 Noiembrie 2019, 02:13:47
GET YOUR 2% LOANS TODAY
Good day. I can’t hide this great testimony that took place in my life I will love everyone to know it and be partaker that is why I want to share it to the whole world by placing this advert on classifieds, I am Mrs Luz Morales by name, I live in Chattanooga, Tennessee United State, I want to thank Elliot Olive for his kindness upon my family life, I never knew that there is still a sincere and trustworthy lender like this on the internet and on earth. Just some days I was in search for a loan of $ 100,000.00 Dollars, As I was running out of money for feeding, School fees, My business was really going out of capital and my rent. I was scammed about $15,000.00 dollars and I decided not to involve my self in such business again. But a Friend of mine introduced me to a loan firm due to my appearance and doings and also my complains to her. And I told her that I am not interested in any loan deal anymore but she told me that there is still a sincere lender who she will recommend me to, And she gave me the details of this man who is called Elliot Olive. And I really put a trial and I am most greatful and lucky today, I was given a loan amount of $95,000,00 Dollars by this great firm CALLED MR Elliot Olive FINANCIAL FIRM. If you are in need of a genuine, Sincere, durable and a truth worthy loan lender or financial assistance and also you know you can be reliable and trusted, capable of paying back at the due / duration time of the funds I will advice you to send your contact to them via email on : elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com . And you will be free from scams on the internet. My lovely wife extend her greetings to you also if not for you I can't imagine the way life should be for my family today. Please I am begging everyone on earth to help me thank Mr Elliot Olive. And I will always being sharing this great surprise and testimony that happened in my life everyday to all that need loans. Again there contact email is as follows: elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com .. CONTACT THEM NOW VIA EMAIL FOR LOAN: elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com AS THEY ARE EFFICIENT,DYNAMIC AND RELAIBLE.
05 Noiembrie 2019, 02:15:47
doamna Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem o nouă creditoare de împrumuturi legitime din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000,00 dolari și, de asemenea, acordăm împrumuturi în Euro mai sus, așa că, dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți cu drag ne trimiteți un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este în siguranță fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
07 Februarie 2020, 07:05:05
doamna Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem o nouă creditoare de împrumuturi legitime din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000,00 dolari și, de asemenea, acordăm împrumuturi în Euro mai sus, așa că, dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți cu drag ne trimiteți un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este în siguranță fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
09 Februarie 2020, 11:13:54
tim
O zi buna, Suntem o companie de investiții și împrumuturi care furnizează parteneri de investiții directe străine în oricare dintre sectoarele menționate mai jos.   Sectoare de energie și energie electrică, petrol și gaze, agricultură, achiziții, sănătate, imobiliare, IT, tehnologie, transport, minerit, maritim și producție, hoteluri etc. Dacă urmărești serios investiții străine directe sau asociere în comun pentru proiectele și clienții dvs. în oricare dintre sectoarele menționate mai sus, vă rugăm să ne informați pentru a vă oferi condițiile de finanțare de bază ale acestei oferte, contactați-mă pe e-mailul meu privat: oferim Finanțarea proiectului și împrumutul comercial. De asemenea, finanțăm împrumuturi și proiecte prin servicii de asociere în comun (JVC) folosind drept împrumut nerecursiv, împrumut agricol, mașină, împrumut, împrumut de închiriere.e.t.c. e-mail tim_loanfirm@aol.com Rata noastră de dobândă este de 2,50% la 3% anual în funcție și o perioadă de grație de 1 până la 35 de ani durata de re-plată a Grației. Numărul WhatsApp 1 321-5220-819 e-mail: tim_loanfirm@aol.com Cu respect Tim Lance (Șef Companie Grup de Investiții Dezvoltare de Afaceri) contactați-ne prin numărul WhatsApp 1 321-5220-819 și e-mail tim_loanfirm@aol.com Director de investiții.
21 Martie 2020, 02:39:38
Kevin
Dear Sir/Ma We are broker firm in London-UK, we have direct Provider of BG/SBLC specifically for Lease and purchase, The provider is tested and trusted. We have been dealing with the company for paste 20 years. Interested Agent/Lessee should contact us. Email: globalcapitalasset@gmail.com Skype: Kevinreyes1972@outlook.com WHATAPP NUMBER : 1 650 741 1097 Regards, Kevin Reyes
11 Iunie 2020, 07:09:07
Kevin
Dear Sir/Ma We are broker firm in London-UK, we have direct Provider of BG/SBLC specifically for Lease and purchase, The provider is tested and trusted. We have been dealing with the company for paste 20 years. Interested Agent/Lessee should contact us. Email: globalcapitalasset@gmail.com Skype: Kevinreyes1972@outlook.com WHATAPP NUMBER : 1 650 741 1097 Regards, Kevin Reyes
11 Iunie 2020, 07:12:55
Maria Leydi
BINE AȚI VENIT: ÎMPRUMUTUL ÎNTRE PERSOANELE SERIOASE ȘI ONESTI ONLINE. Ofertă de împrumut între persoane fizice rapid Împrumut rapid pentru a vă pune capăt grijilor în mai puțin de 72 de ore Sunteți interzis de la banca dvs. și toate încercările dvs. în alte țări și alte instituții financiare nu au dat nimic până acum din cauza creditului dvs. slab sau a altora nu mă mai îngrijorează să mă contactați și în mai puțin de 72 de ore la o rată rezonabilă de 2% pe an și cu privire la timpul de rambursare care vă convine vă fac împrumutul care vă va salva viața. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: marialeydi06@gmail.com
19 Octombrie 2020, 08:50:11
Marin Aderson
Cum mi-am plătit facturile gajate și fiscale. Numele meu este domnișoara Marian Aderson, o mamă singură cu 2 copii din Memphis, Tennessee, sunt foarte mulțumit și recunoscător serviciului Sabin Funds Service pentru că mi-a acordat un împrumut de 600.000,00 euro cu ajutorul doamnei Karin Sabine pe 6 aprilie 2020, până la supărarea și decontarea conturilor mele ipotecare și fiscale, precum și stabilizarea afacerii mele, m-am confruntat cu unele probleme. Ne-au salvat pe mine și pe copiii mei de a ne pierde casa. Acest mesaj poate fi de o mare importanță pentru dvs., căutând un împrumut autentic pentru alții, pentru a nu intra în mâini greșite, sfatul meu pentru dvs. este să contactați azi această companie prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp 79267494861
20 Octombrie 2020, 03:58:29
doamna Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem noi creditori legitimi de împrumuturi din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000 USD și, de asemenea, acordăm împrumuturi în euro mai mari decât atât, dacă aveți nevoie de ajutor trimiteți-ne un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum, veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este sigur fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
03 Noiembrie 2020, 02:12:59
doamna Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem noi creditori legitimi de împrumuturi din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000 USD și, de asemenea, acordăm împrumuturi în euro mai mari decât atât, dacă aveți nevoie de ajutor trimiteți-ne un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum, veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este sigur fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
03 Noiembrie 2020, 02:30:59
Rebecca Moore
Locuiesc în SUA Florida și sunt o femeie fericită astăzi? Mi-am spus că orice creditor de împrumut care ar putea schimba viața mea și a familiei mele, voi îndruma orice persoană care caută împrumut către ei. Dacă aveți nevoie de împrumut și sunteți sigur de 100% să rambursați împrumutul, vă rugăm să le contactați și să le spuneți că v-am trimis la ele. sabinhelps@gmail.com sau whatsapp ei la 79267494861
11 Decembrie 2020, 12:15:21
Kumah James
Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor și a garanțiilor necorespunzătoare este un lucru de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar FIRMA DE CREDIT MIDLAND a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM este un consiliu acreditat al unei organizații care oferă împrumuturi pentru emiterea de credite clienților locali și internaționali la o rată a dobânzii de 3%. Ni s-a acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu ar trebui să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori * Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri * Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără verificare a creditului, garanție 100%. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vă vom realiza visul. COMPANIA DE CREDIT MIDLAND spune DA când băncile dvs. spun NU. Și, în cele din urmă, finanțăm companii de credit mici, intermediari și instituții financiare mici, deoarece avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii despre obținerea unui împrumut de la noi: răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME E-mailul companiei midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția de generații.
23 Ianuarie 2021, 02:39:22
Rebecca Holis
Am primit un împrumut de 17.000 de euro în urmă cu câteva ore pe contul meu, cu ajutorul doamnei sabinhelps@gmail.com sau whatsapp 79267494861 contactați-o azi și mulțumiți-mă mai târziu
03 Aprilie 2021, 05:33:18
Pernille Kjellerup
Vreau să apreciez împrumuturile lui Karin Sabine pentru mine un împrumut de 9.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 34 632 72 51 57
18 August 2021, 03:44:27
Pernille Kjellerup
Vreau să apreciez împrumuturile lui Karin Sabine pentru mine un împrumut de 9.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 34 632 72 51 57
18 August 2021, 03:44:28
Peter Martin
Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: 16892107004
24 Septembrie 2021, 05:52:06
Stefanie Hendriks
Salutare tuturor, sunt super entuziasmat azi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care îi solicitasem din propriul cont bancar. Aceasta este o veste cu adevărat grozavă și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut real să trimită o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp-i la 79267494861.
08 Ianuarie 2022, 03:22:44
Kolasa Ashley
Sunt atât de emoționat astăzi am ajuns împrumutul meu de la Sabine ajută, i se va rămâne pentru totdeauna recunoscător pentru tine, i se va împărtăși și să dea mărturie tuturor pentru compania ta bună, Dacă sunteți în criză financiară, nu ezitați să contactați acest creditor privat de împrumut care acordă un împrumut la 2% rata dobânzii în întreaga Univers. Aplicați pentru împrumutul legitim la serviciile online Karin Sabine și nu mai pierdeți timpul cu creditori falși, trimiteți un e-mail sabinhelps@gmail.com sau Whatsapp 1 (689) 247 6462
06 Aprilie 2022, 01:51:23
Corrie Debbie
Bună tuturor, astăzi sunt foarte fericit să văd reacțiile oamenilor scrise de Sabinhelps@gmail. com, așa că am optat să mă abonez pe baza recomandărilor lor. Acum câteva ore am confirmat suma de 10.000 € pe care o retras din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și încurajez pe oricine are nevoie de un împrumut autentic să aplice prin e-mail sabinhelps@gmail. com pe WhatsApp 1 (689) 247-6462.
03 Mai 2022, 09:51:07
LOAN OFFER
Bună ziua domnule/doamnă Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%. Știi că împrumutul de bani este interzis. Trebuie să obțineți un împrumut, să acordați atenție zonelor în care putem. Sa te ajut: * Din punct de vedere financiar * Împrumut de companie * Ipoteci * Credite pentru investiții * Credite auto * Consolidarea datoriilor * Linie de credit * A doua ipotecă * Racumparare de credit * Imprumuturi personale *Împrumut de student Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi în afaceri. contactați-ne prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com] Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com
11 Mai 2022, 06:49:49
LOAN OFFER
Bună ziua domnule/doamnă Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%. Știi că împrumutul de bani este interzis. Trebuie să obțineți un împrumut, să acordați atenție zonelor în care putem. Sa te ajut: * Din punct de vedere financiar * Împrumut de companie * Ipoteci * Credite pentru investiții * Credite auto * Consolidarea datoriilor * Linie de credit * A doua ipotecă * Racumparare de credit * Imprumuturi personale *Împrumut de student Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi în afaceri. contactați-ne prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com] Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com
11 Mai 2022, 06:52:12
loan financial
Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number: 917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti
26 Iulie 2022, 03:31:34
Joshua Benjamin
Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
13 Septembrie 2022, 11:35:39
Joshua Benjamin
Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
13 Septembrie 2022, 11:36:59
Joshua Benjamin
Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
13 Septembrie 2022, 11:38:23
destiny chris
Aș dori să-i împrumut Karin Sabine un împrumut de 9.000 € pentru mine. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați înșelătoria de către creditori falși și aplicați prin intermediul unei firme de împrumut reale prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 7 901 709-57-43
13 Octombrie 2022, 09:30:19
Jan
Ai fost vreodată victima unei escrocherii? V-ați pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși sau a creditorilor online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezintă drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu cu bitcoin în fața acestor fraudatori. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt falși și m-am simțit foarte rănit. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp 1 (260) 218-3592.
03 Ianuarie 2023, 11:44:16
Jan
Ai fost vreodată victima unei escrocherii? V-ați pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși sau a creditorilor online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezintă drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu cu bitcoin în fața acestor fraudatori. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt falși și m-am simțit foarte rănit. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp 1 (260) 218-3592.
03 Ianuarie 2023, 12:18:29
Bryan Stefan
Bună ziua Ai nevoie de un împrumut urgent pentru a-ți rezolva nevoile financiare? Oferim împrumuturi cuprinse între 2.000,00 și 50.000.000,00, suntem de încredere, puternici, rapidi și dinamici, fără verificare a creditului și oferim garanții 100% pentru credite străine pe perioada transferului. De asemenea, am emis orice împrumut în valută cu dobândă de 2% pentru toate împrumuturile.... Dacă sunteți interesat să ne contactați prin acest e-mail: bryanstefanloanfirm@gmail.com sau WhatsApp: 919654763221 Cele mai bune gânduri Bryan Stefan
03 Ianuarie 2023, 03:29:34
Joshua Benjamin
Have you been looking for financing options for your new home purchase, construction, real estate loan, refinance, debt consolidation, personal or business purpose? Welcome to the future! Financing made easy with us. Contact us as we offer our financial service at a low and affordable interest rate of 3% for long and short loan term, with 100% guarantee loan, Interested applicant should contact us for further loan acquisition procedures via: joshuabenloancompany@aol.com
06 Ianuarie 2023, 07:05:54
Joshua Benjamin
Have you been looking for financing options for your new home purchase, construction, real estate loan, refinance, debt consolidation, personal or business purpose? Welcome to the future! Financing made easy with us. Contact us as we offer our financial service at a low and affordable interest rate of 3% for long and short loan term, with 100% guarantee loan, Interested applicant should contact us for further loan acquisition procedures via: joshuabenloancompany@aol.com
06 Ianuarie 2023, 07:09:35
Ingrid
Dragi solicitanți de credite. Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma necesară a împrumutului: Durata împrumutului: Număr de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze Ingrid
10 Ianuarie 2023, 11:48:58
Ingrid
Dragi solicitanți de credite. Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma necesară a împrumutului: Durata împrumutului: Număr de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze Ingrid
10 Ianuarie 2023, 11:48:58
PÄ“teris Marija
Hello, Are you looking for a legitimate loan? Have you been turned down by your banks? You need money for one reason or another. You are sincere and honest Do you need a loan to pay off debts, bills or to implement a project? You always have a chance. What's more, we offer loans fast and reliable, with an annual interest rate of 2%. We are reliable If you are interested, please do not hesitate to contact us directly. Email: lapofunding960@outlook.com
19 Februarie 2023, 03:19:15
PÄ“teris Marija
Hello, Are you looking for a legitimate loan? Have you been turned down by your banks? You need money for one reason or another. You are sincere and honest Do you need a loan to pay off debts, bills or to implement a project? You always have a chance. What's more, we offer loans fast and reliable, with an annual interest rate of 2%. We are reliable If you are interested, please do not hesitate to contact us directly. Email: lapofunding960@outlook.com
19 Februarie 2023, 03:25:04
Mike Morgan
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: 917428831341 (Call/What's app)
24 Februarie 2023, 05:44:40
Mike Morgan
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: 917428831341 (Call/What's app)
24 Februarie 2023, 05:51:49
Mike Morgan
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: 917428831341 (Call/What's app)
24 Februarie 2023, 05:53:40
Jurgen Stefan
Ai nevoie de un împrumut urgent, contactează-ne prin Whatsapp https://wa.me/ 919654763221 Ai nevoie de un împrumut urgent pentru a-ți achita datoriile sau de un împrumut de capital pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ai fost respins de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de o consolidare de credit sau de o ipotecă? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a lăsa toate problemele tale financiare în urmă. Contactați-ne prin e-mail: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp: 919654763221 Acestea sunt Jurgen Stefan Financial Service. Oferim împrumuturi celor interesați la o dobândă rezonabilă de 3%. Gama este de la 5.000,00 EUR. la 350.000.000,00 €.
01 Martie 2023, 11:00:47
SUSAN BENSON
Bună ziua, Aveți nevoie de o companie de încredere și de încredere pentru a obține un împrumut pentru a vă finanța proiectul. Aveți nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal sau împrumut ipotecar? Nu căutați mai departe decât Sunshine Financial Group Inc. Oferim tot felul de servicii de împrumut, atât împrumut garantat, cât și împrumut negarantat, împrumut pe termen lung și scurt și multe altele pentru o rată a dobânzii subvenționată de 3% pe an. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă Știu că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza dobânzii mari. rata, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit etc. Nu vă mai faceți griji, deoarece, suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod. Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie. Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail la sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-ne un mesaj pe WhatsApp: 447360502110 |
09 Martie 2023, 11:07:46
SUSAN BENSON
Bună ziua, Aveți nevoie de o companie de încredere și de încredere pentru a obține un împrumut pentru a vă finanța proiectul. Aveți nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal sau împrumut ipotecar? Nu căutați mai departe decât Sunshine Financial Group Inc. Oferim tot felul de servicii de împrumut, atât împrumut garantat, cât și împrumut negarantat, împrumut pe termen lung și scurt și multe altele pentru o rată a dobânzii subvenționată de 3% pe an. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă Știu că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza dobânzii mari. rata, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit etc. Nu vă mai faceți griji, deoarece, suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod. Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie. Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail la sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-ne un mesaj pe WhatsApp: 447360502110 |
09 Martie 2023, 11:16:24
James Williams
Salut prieteni, sunt foarte fericit astăzi, am primit creditul meu de la Michael Loan Ltd în contul meu cu succes pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă de familia mea, dacă și aveți nevoie de un împrumut nu ratați această ocazie să-i trimiteți un e-mail și ia-l și pe al tău, contactează-i acum la (infomichealfinanceltd@gmail.com) sau whatsapp 1(469)972-4809. Noroc
29 Martie 2023, 12:10:11
Richard
Ai nevoie de împrumut? imprumuturi personale? împrumuturi de afaceri? credite ipotecare? agricultură și finanțare de proiecte? acordam tot felul de imprumuturi la dobanda de 2%! Emailul de contact; (richardcosmos5@gmail.com) Oferiți împrumuturi urgente.
08 Aprilie 2023, 03:57:50
Richard
Ai nevoie de împrumut? imprumuturi personale? împrumuturi de afaceri? credite ipotecare? agricultură și finanțare de proiecte? acordam tot felul de imprumuturi la dobanda de 2%! Emailul de contact; (richardcosmos5@gmail.com) Oferiți împrumuturi urgente.
08 Aprilie 2023, 04:00:11
doamna Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman. Suntem un nou creditor de credit legitim din 2023 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar, oferim de la 500.000,00 Euro și 5.000.000,00 Euro și acordăm și împrumuturi în euro peste aceasta, așa că dacă aveți nevoie de ajutor Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com pentru ca tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum, veți fi cu împrumutul în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este sigur fără întârziere. Așa că e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat E-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com
08 Aprilie 2023, 09:53:04
james williams
Salut prieteni, sunt foarte fericit astăzi că am primit împrumutul meu de la Michael Loan Ltd în contul meu pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă de familia mea, dacă și aveți nevoie de un împrumut, nu ratați această oportunitate de a-i trimite un e-mail și de a-l primi pe al dvs. de asemenea, contactați-i acum pe (infomichealfinanceltd@gmail.com) sau whatsapp 1(469)972-4809. Noroc
09 Aprilie 2023, 04:02:56
james william
Salut prieteni, sunt foarte fericit astăzi că am primit împrumutul meu de la Michael Loan Ltd în contul meu pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă de familia mea, dacă și aveți nevoie de un împrumut, nu ratați această oportunitate de a-i trimite un e-mail și de a-l primi pe al dvs. de asemenea, contactați-i acum pe (infomichealfinanceltd@gmail.com) sau whatsapp 1(469)972-4809. Noroc
09 Aprilie 2023, 04:04:28
SUSAN BENSON
BUNA ZIUA; Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. AI NEVOIE DE UN IMPRUMAT? Oferim împrumuturi pentru persoane fizice: împrumut personal de consum, împrumut pentru locuință, răscumpărare credit, răscumpărare datorii pentru a vă încasa toate datoriile într-un singur credit, împrumut student, împrumut pentru finanțarea achiziției mașinii dumneavoastră. AI NEVOIE DE SPRIJIN FINANCIAR? Va putem sprijini finantarea proiectelor dumneavoastra precum: constructia caselor, birourilor, fermelor dumneavoastra, finantam proiectele dumneavoastra de calatorie, compania dumneavoastra, sau un proiect pentru care aveti nevoie de finantare externa. AI NEVOIE DE INVESTITOR? Putem investi în proiectele dumneavoastră mari. Acesta este rezervat companiilor care caută investitori pentru a-și finanța proiectele de cercetare, proiecte imobiliare, preluări și alte nevoi de afaceri. ALEGEȚI CELE MAI BUNE OPȚIUNI DE împrumut. APLICA ACUM!!! E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ne puteți trimite un mesaj pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă CEEA CE OFERIM Oferim tot felul de împrumuturi, atât împrumuturi garantate, cât și negarantate, consolidare departament și multe altele. SUNSHINE FINANCIAL GROUP este subsidiara unuia dintre cele mai puternice grupuri din Europa și din întreaga lume. Urmăm o strategie de a fi prezenți acolo unde se găsește creșterea, conectând clienții la oportunitățile pe care le generează, ajutând afacerile să se dezvolte, economiile să prospere și indivizii să-și realizeze ambițiile.
13 Aprilie 2023, 02:17:55
SUSAN BENSON
BUNA ZIUA; Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. AI NEVOIE DE UN IMPRUMAT? Oferim împrumuturi pentru persoane fizice: împrumut personal de consum, împrumut pentru locuință, răscumpărare credit, răscumpărare datorii pentru a vă încasa toate datoriile într-un singur credit, împrumut student, împrumut pentru finanțarea achiziției mașinii dumneavoastră. AI NEVOIE DE SPRIJIN FINANCIAR? Va putem sprijini finantarea proiectelor dumneavoastra precum: constructia caselor, birourilor, fermelor dumneavoastra, finantam proiectele dumneavoastra de calatorie, compania dumneavoastra, sau un proiect pentru care aveti nevoie de finantare externa. AI NEVOIE DE INVESTITOR? Putem investi în proiectele dumneavoastră mari. Acesta este rezervat companiilor care caută investitori pentru a-și finanța proiectele de cercetare, proiecte imobiliare, preluări și alte nevoi de afaceri. ALEGEȚI CELE MAI BUNE OPȚIUNI DE împrumut. APLICA ACUM!!! E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ne puteți trimite un mesaj pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă CEEA CE OFERIM Oferim tot felul de împrumuturi, atât împrumuturi garantate, cât și negarantate, consolidare departament și multe altele. SUNSHINE FINANCIAL GROUP este subsidiara unuia dintre cele mai puternice grupuri din Europa și din întreaga lume. Urmăm o strategie de a fi prezenți acolo unde se găsește creșterea, conectând clienții la oportunitățile pe care le generează, ajutând afacerile să se dezvolte, economiile să prospere și indivizii să-și realizeze ambițiile.
13 Aprilie 2023, 02:18:47
Angela Newte
Bună ziua, aș dori să folosesc acest mediu pentru a vă împărtăși o companie de împrumut care mă ajută să obțin un împrumut comercial cu termeni ușor de înțeles. oferă toate tipurile de împrumut. E-mail de contact: infomichealfinanceltd@gmail.com sau whatsapp 14699724809.
17 Aprilie 2023, 06:15:37
Cavendish
Ai fost vreodată victima unei escrocherii? Ți-ai pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezentau drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu bitcoin din cauza acestor falsuri. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt înșelătorii și asta m-a durut foarte mult. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp 1 (260) 218-3592.
18 Aprilie 2023, 07:16:00
Cavendish
Ai fost vreodată victima unei escrocherii? Ți-ai pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezentau drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu bitcoin din cauza acestor falsuri. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt înșelătorii și asta m-a durut foarte mult. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp 1 (260) 218-3592.
18 Aprilie 2023, 07:16:40
james williams
Salut prieteni, sunt foarte fericit astăzi că am primit împrumutul meu de la Michael Loan Ltd în contul meu pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă de familia mea, dacă și aveți nevoie de un împrumut, nu ratați această oportunitate de a-i trimite un e-mail și de a-l primi pe al dvs. de asemenea, contactați-i acum pe (infomichealfinanceltd@gmail.com) sau whatsapp 1(469)972-4809. Noroc
21 Aprilie 2023, 02:44:58
Waheed Finance Firm
Dear Sir/Madam, I am Waheed finance, a reputable,legitimate,and an accredited money lender. We loan money out to individual and corporate bodies in need of financial assistance. Do you have bad credit or are you in need of money to pay bills? Do you need a loan or funding for any reason? I want to use this medium to inform you that I render reliable beneficiary assistance as I will be glad to offer you a loan at low Contact us as we offer our financial service at a low and affordable interest rate of 3% for long and short loan terms. Interested applicant should contact us for further loan acquisition procedures via: waheedfinance@proton.me Regards Mr.Hassan Al-Haifi
21 Mai 2023, 07:29:11
Tony
Te afli în vreun fel de dificultate financiară? Aveți nopți nedormite și vă faceți griji cum să obțineți un împrumut pentru a vă scuti de stresul financiar? Ajutorul tău vine acum. Solicitați un împrumut rapid și convenabil pentru achitarea facturilor, pentru a înființa o unitate de afaceri, pentru a cumpăra o mașină sau o casă, consolidarea creditelor și o nouă afacere sau Refinanțați-vă proiectele la o dobândă favorabilă de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: (tony.ad2062@gmail.com) sau WhatsApp 447401395031
26 Mai 2023, 03:40:41
Jurgen Stefan
Bună ziua tuturor Sunt un creditor privat înregistrat. Emitem împrumuturi care ajută oamenii și companiile care trebuie să-și actualizeze poziția financiară la nivel mondial la dobânzi anuale foarte scăzute de 3% pe parcursul unui an, pentru o perioadă de rambursare de 30 de ani oriunde în lume. Vom acorda împrumuturi de la 10.000 USD la 100.000.000 USD. Împrumuturile sunt bine garantate și prioritatea noastră este să asigurăm securitatea maximă. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: atlantagroupfinancefirm@gmail.com WhatsApp: 33773257162
30 Mai 2023, 08:58:45
Susan Benson
Bună ziua, doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și scurt, împrumuturi garantate și negarantate și multe altele. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă. Un împrumut de la o companie de încredere și competentă este ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod. * Puteți aplica pentru un împrumut oricând și oriunde. * Sumă flexibilă - Tu decizi cât vrei să împrumuți. * Finanțare directă rapidă - Primiți împrumutul în 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibilă de 3%. * Rate ridicate de aprobare * Rambursare flexibilă - Trebuie să alegeți Data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 de ani. * Aplicație simplă online. * Îndrumare și expertiză personalizate. * Fără taxe ascunse Nu pierdeți o oportunitate din cauza lipsei de finanțare. Contactați compania mea acum, vă putem ajuta cu un împrumut, deoarece am ajutat numeroase persoane și organizații care s-au confruntat cu dificultăți financiare în întreaga lume. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, vă rugăm să ne trimiteți cererea dvs. de împrumut prin E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) WhatsApp: 447360502110 Intermediarii/Consultanții/Brokerii sunt bineveniți să-și aducă clienții și sunt 100% protejați. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate.
24 Iunie 2023, 06:52:03
Mira Luwis
Sunt din Noua Zeelandă. Am fost blocat cu o situație financiară luni și am nevoie de un împrumut urgent de 12.000 USD pentru a-mi achita datoria. Un prieten de-al meu m-a prezentat la Sabin Loan Help și am contactat-o pe doamna Karin Sabine pentru cererea mea de împrumut și, spre cea mai mare surpriză, primesc Împrumutul meu cu succes astăzi vă îndemn pe toți cei care au nevoie de un împrumut să o contactați pe doamna Karin Sabine prin e-mail pentru cererea dvs. de împrumut: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp 79853899410
29 Iunie 2023, 03:21:23
Ingrid
Dragi solicitanți de împrumut. Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma necesară a împrumutului: Durata împrumutului: Număr de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze Salutari.
13 Iulie 2023, 05:05:17
Susan Benson
Bună ziua, doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și scurt, împrumuturi garantate și negarantate și multe altele. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă. Un împrumut de la o companie de încredere și competentă este ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod.
16 Octombrie 2023, 11:21:43
Susan Benson
Bună ziua, doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și scurt, împrumuturi garantate și negarantate și multe altele. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă. Un împrumut de la o companie de încredere și competentă este ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod. * Puteți aplica pentru un împrumut oricând și oriunde. * Sumă flexibilă - Tu decizi cât vrei să împrumuți. * Finanțare directă rapidă - Primiți împrumutul în 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibilă de 3%. * Rate ridicate de aprobare * Rambursare flexibilă - Trebuie să alegeți Data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 de ani. * Aplicație simplă online. * Îndrumare și expertiză personalizate. * Fără taxe ascunse Nu pierdeți o oportunitate din cauza lipsei de finanțare. Contactați compania mea acum, vă putem ajuta cu un împrumut, deoarece am ajutat numeroase persoane și organizații care s-au confruntat cu dificultăți financiare în întreaga lume. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, vă rugăm să ne trimiteți cererea dvs. de împrumut prin E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) WhatsApp: 447360502110 Intermediarii/Consultanții/Brokerii sunt bineveniți să-și aducă clienții și sunt 100% protejați. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate.
16 Octombrie 2023, 11:53:43
Susan Benson
Bună ziua, doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Eu sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și scurt, împrumuturi garantate și negarantate și multe altele. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: 447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă. Un împrumut de la o companie de încredere și competentă este ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod.
16 Octombrie 2023, 11:54:32
Ingrid
Vrei să iei un împrumut și nu știi de unde să obții un împrumut real? Vrei sa incepi o afacere dar nu ai capital? Trebuie să solicitați un împrumut din orice motiv? Ai nevoie de un împrumut de Crăciun? Speranța a sosit în sfârșit pentru că Elena Nino oferă împrumuturi rapide și de încredere, serviciul lor este 100% autentic și vă garantează că veți primi împrumutul atunci când aplicați. Vă rugăm să trimiteți un e-mail și să aprobați astăzi la elenanino0007@gmail.com Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Ingrid
28 Octombrie 2023, 05:06:34
Ingrid
Vrei să iei un împrumut și nu știi de unde să obții un împrumut real? Vrei sa incepi o afacere dar nu ai capital? Trebuie să solicitați un împrumut din orice motiv? Ai nevoie de un împrumut de Crăciun? Speranța a sosit în sfârșit pentru că Elena Nino oferă împrumuturi rapide și de încredere, serviciul lor este 100% autentic și vă garantează că veți primi împrumutul atunci când aplicați. Vă rugăm să trimiteți un e-mail și să aprobați astăzi la elenanino0007@gmail.com Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Ingrid
29 Octombrie 2023, 10:40:11
Williams
¡¡¡Hola!!! Básicamente, busco empresas de inversión/inversores confiables y convenientes que puedan proporcionar financiamiento para proyectos, capital comercial o préstamos comerciales para personas, empresas o grupos con proyectos y negocios potenciales. No dude en ponerse en contacto conmigo si usted o sus contactos alguna vez necesitan financiación para sus negocios, proyectos o innovaciones. Si tienen algún proyecto que requiera financiación, comuníquese con el correo electrónico:premierloanfirm56@outlook.com
15 Noiembrie 2023, 08:55:42
Williams
¡¡¡Hola!!! Básicamente, busco empresas de inversión/inversores confiables y convenientes que puedan proporcionar financiamiento para proyectos, capital comercial o préstamos comerciales para personas, empresas o grupos con proyectos y negocios potenciales. No dude en ponerse en contacto conmigo si usted o sus contactos alguna vez necesitan financiación para sus negocios, proyectos o innovaciones. Si tienen algún proyecto que requiera financiación, comuníquese con el correo electrónico:premierloanfirm56@outlook.com
15 Noiembrie 2023, 08:59:58
Midland Credit Home
Obțineți un împrumut rapid și legal aici la o rată mică de 2%. Așteptăm răspunsul dvs.: creditmidland@gmail.com
11 Decembrie 2023, 05:41:31
Midland Credit Home
Obțineți un împrumut rapid și legal aici la o rată mică de 2%. Așteptăm răspunsul dvs.: creditmidland@gmail.com
11 Decembrie 2023, 05:42:50
Roger Mueller
My name is Roger Mueller, i want to thank this great loan lender who lend me money recently when i saw someone testifying for helping her with loan and i never believed it until i get in touch with him, which i applied and he told me what to do and i did and before 48hours he has already transfer the loan i applied for. He is giving out loan out to people seeking for loan , Car loan, House loan, Business loan and all kind of loan and i will advise you out there reading my testimony, this is true and never doubt my words, because he is the best of all the loan lender and very fast too. you can contact him for more information on how you will get your own loan at 3% contact him now on his email (weslendservice@gmail.com) WHATSAPP TEXT ONLY : 44 795 079 9370 for your urgent response.
28 Aprilie 2024, 04:43:19