Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii de stocare SAS JBOD de la XTORE

04 Iulie 2007



XTORE, cu sediul principal in Los Angeles, California, si birouri in Taiwan, Japonia si Olanda, este divizia de solutii de stocare a producatorului de renume mondial de carcase de server rackmount, AIC (Advanced Industrial Computer). Fiind un producator cu peste 10 ani de experienta in domeniul stocarii, XTORE ofera prin intermediul produselor sale performanta, disponibilitate si management facil, atribute absolut necesare aplicatiilor critice atat din sectorul public, cat si din cel privat. In scopul asigurarii compatibilitatii si interoperabilitatii, XTORE are parteneriate strategice cu liderii pietei de stocare la nivel mondial, companii atat hardware (Fujitsu, Adaptec, etc.), cat si software (Wasabi). Partenerul si unicul distribuitor al XTORE in Romania este RVH Distribution.
In continuare, va prezentam una dintre cele mai folosite solutii de stocare in ultima vreme, atat in medii critice, unde pierderea datelor nu poate fi acceptata si disponibilitatea trebuie sa fie maxima, cat si in aplicatii unde aceste aspecte sunt pe locul doi, iar cel mai important este costul total al solutiei.
Aceste solutii, SAS JBOD-urile, sunt storage expansion si se conecteaza la un controller RAID SAS aflat intr-un sistem separat. Pentru a satisface cat mai multe din cerintele de stocare si costuri ale clientilor, JBOD-urile celor de la XTORE sunt oferite in variante de 2U-12bay sau 3U-16bay pentru hard-disk-uri de 3.5” si in variante de 1U-10bay sau 2U-24bay pentru hard-disk-uri SFF 2.5” (pentru situatiile in care spatiul, caldura emisa si puterea consumata sunt probleme luate in calcul).

Cateva dintre avantajele acestor solutii sunt:
-posibilitatea de a putea folosi in aceeasi carcasa atat hard-disk-uri SAS (performanta si disponibilitate crescute, dar si cost mare), cat si hard-disk-uri SATA (capacitate mare si pret scazut, dar posibilitate mai mare de defectare)
-toate componentele sunt redundante si hot-swap: surse, ventilatoare, module I/O (sau expandere, cum mai sunt numite)
-viteza de transfer per port: 1200MB/s (pana la 2 porturi host si un port expansion pentru fiecare modul I/O – in total, 6 porturi/echipament)
-scalabilitate crescuta: cu ajutorul porturilor expansion, echipamentele pot fi cascadate, tinand in acest fel pasul cu cresterea afacerii
-suport SEP/SES pentru monitorizare

Noul JBOD 4U-48bay
Noutatea absoluta in domeniul SAS JBOD-urilor vine tot de la XTORE si este noua serie XJ2000, care debuteaza cu un JBOD de 4U (XJ-SA24-448R-S) ce suporta pana la 48 hard-disk-uri de 3.5”; in acest fel se poate obtine o capacitate de stocare de maxim 36 TB (singura solutie care ofera 9TB/U) si o rata de transfer maxima de 48Gbps, folosind doua module I/O. Este o solutie robusta si in acelasi timp sigura, care depaseste performantele arhitecturilor de stocare standard, mentinand un TCO (Total Cost of Ownership) constant. La toate acestea se adauga caracteristicile enumerate mai sus pentru restul gamei de SAS JBOD-uri.
Printre aplicatiile la care poate fi folosit acest echipament se numara: video/data streaming, disk-to-disk backup, enterprise data center, near-line storage, etc.
Pentru ca alegerea unui sistem de stocare care sa indeplineasca asteptarile utilizatorului este din ce in ce mai grea, XTORE, impreuna cu distribuitorul sau din Romania, RVH Distribution, ofera clientilor sai suport total in alegerea solutiei potrivite fiecarei afaceri. Pentru mai multe detalii legate de produsele XTORE, puteti vizita site-ul www.xtore.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite