Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Video on Demand sau filme la cerere

04 Iulie 2007



Interglob apare pe piata romaneasca in postul de agregator de continut si furnizor de tehnologie de broadcast live streaming si continut la cerere.
Interglob a creat platforma Online-TV care realizeaza legatura intre producatorii de continut audio-video si clientii finali. Aceasta platforma suporta livrarea de canale TV consacrate, filme la cerere, dar si informatii educationale, cursuri ale liceelor sau universitatilor. ORICINE isi poate crea propriul canal de televiziune care sa fie broadcastat catre clientii finali prin aceasta platforma, evitand limitatea fizica din acest moment aparuta in tehnologia clasica, prin cablu coaxial.

Interglob pregateste lansarea unui nou serviciu, si anume filme erotice la cerere (video on demand). Prin aceasta noua facilitate, doritorii vor putea viziona direct pe calculatorul personal filme, la orice ora. In acest moment se definitiveaza contractele cu producatorii de filme, urmand ca la inceputul lunii iulie sa demareze perioada de teste.
Sistemul, din punctul de vedere al clientului final, este orientat catre o usoara folosire. Clientul isi va crea un cont, va plati abonamentul ales si va avea acces la o lista de filme pe care le poate viziona de mai multe ori intr-o anumita perioada. Filmele pentru adulti sunt extra protejate pentru a nu permite copiilor accesul in zona unde pot fi vizionate.
Platforma dezvoltata de Interglob permite protejarea continutului impotriva pirateriei, aceasta fiind unul dintre elementele cele mai importante in dezvoltarea pietei audio-video pe Internet. In acest fel, atat producatorii filmelor, cat si clientii finali, pot fi multumiti: primii ca nu le este furata munca, iar clientii ca au posibilitatea sa vada oricand, oriunde filmele preferate la un pret imbatabil (mult mai rentabil decat un film la cinematograf).
Online-TV asigura sistemul de management al clientilor, al facturilor si platilor efectuate, permitand producatorilor un acces facil la informatiile referitoare la continutul propriu. De asemenea, aceeasi platforma permite optimizarea fisierelor sau fluxurilor video pentru o mai buna vizualizare prin recodarea si aplicarea politicilor de securizare.
www.online-tv.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite