Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Citrix Solutions Seminar 2007

04 Iulie 2007



GENESYS DISTRIBUTIE, a organizat astazi „Citrix Solutions Seminar 2007”, eveniment ce se inscrie intr-un amplu program de manifestari similare sustinute de partenerii Citrix din intreaga Europa. Conferinta se adreseaza in egala masura clientilor Citrix si partenerilor GENESYS DISTRIBUTIE din Romania, specialisti cu functii executive de business sau cu certificari tehnice, din intreaga tara.
Invitatul de onoare al conferintei a fost Artur Cyganek - Channel Manager, Citrix Systems Eastern Europe. In viziunea Citrix, asigurarea accesului la aplicatiile si datele esentiale de business a devenit o necesitate tot mai stringenta, dictata de nevoia continua de extindere, reducere a costurilor interne, eficientizare si securitate. Platformele Citrix in care aplicatiile critice de business sunt puse la dispozitia oricarui utilizator autorizat, care lucreaza din orice locatie, de pe orice echipament de calcul si prin orice retea, au devenit in timp nuclee de baza ale oricarei infrastructuri moderne.
Noua familie de produse Citrix Presentation Server 4.5 reprezinta o noua etapa in dezvoltarea conceptelor si solutiilor de acces si virtualizare a aplicatiilor, ingloband tehnologii revolutionare ale momentului, precum SmartAccess, Streaming, Virtualization, Single-Sign-On, Application Delivery, etc. Cea mai dezvoltata editie din cadrul familiei, Citrix Presentation Server Platinum, reuneste, pe langa functiile traditionale ale serverului de acces la aplicatii, o serie de noi functionalitati care includ elemente de securitate SSL VPN, optimizare a utilizarii aplicatiilor in centrele locale ale unei organizatii cu distributie in teritoriu si monitorizare a experientei utilizatorului, care este folosita pentru cresterea generala a eficientei.
Infrastructura presupune si asigurarea conditiilor optime de securitate pentru pastrarea confidentialitatii si evitarea evenimentelor nedorite. Pornind de la necesitatile utilizatorilor, Citrix a dezvoltat functionalitatile de securitate oferite de Presentation Server in cadrul unor noi produse precum Citrix Password Manager si Citrix Access Gaterway, integrate in Presentatin Server 4.5 Platinum Edition sau oferite ca Add-On la editiile Advanced si Enterprise.
„Conferinta din acest an a oferit comunitatii Citrix din Romania posibilitatea sa intre in contact cu cele mai revolutionare concepte din industria solutiilor de infrastructura, care au facut din Citrix un lider autoritar in multe sectoare ale pietei, iar din solutiile de acces la aplicatii un standard,” afirma Radu Crahmaliuc, Business Development Manager GENESYS DISTRIBUTIE.


Cosmin Popescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite