Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Novensys anunță o creștere de 137%

24 Iulie 2007



Cezar Golumbeanu, Managing Partner Novensys: “rezultatele financiare se indreapta in aceeasi directie cu ambitiile noastre”

Novensys, companie activă pe piața piata solutiilor de management al informatiilor, anunta azi rezultatele financiare preliminare pentru primele sase luni ale anului.La sfarsitul lunii iunie 2007, Novensys a inregistrat o cifra de afaceri de5,8 mil euro comparativ cu 2,445 milioane euro cat a inregistat in aceeasi perioada a anului trecut. Fata de perioada similara a anului trecut compania a inregistrat o crestere de peste 137% a cifrei de afaceri.
“In primele sase luni ale acestui an am obtinut cele mai bune rezultate din istoria companiei. Cand spun acest lucru am in vedere o crestere de peste 137% a business-ului comparativ cu aceasi perioada a anului 2006. La inceputul acestui an am regandit atat strategia de business cat si strategia de abordare a clientilor nostri si acest lucru s-a vazut la nivelul conturilor noi pe care le-am castigat in acest an si mai ales la nivelul industriilor noi pe care le-am abordat.Am dezvoltat o echipa unita cu o capacitate buna de intelegere a businesului clientilor nostri si am inceput sa lucram foarte mult cu organizatia, pe valori si pe dezvoltarea unei culturi organizationale puternic orientate catre client. Investim permanent in in echipamente de top, personal specializat si in imaginea companiei. Toate acestea au contribuit in egala masura la succesul companiei.
Rezultatele financiare la sase luni ale companiei se indreapta in aceeasi directie cu ambitiile pe care le avem atat pentru compania Novensys cat si pentru piata solutiilor de management al informatiilor. Dorim sa obtinem o cifra de afaceri de peste 30 mil euro in urmatorii 3 ani si intrarea in liga jucatorilor de top. Tintim aceasta pozitie prin adoptarea de technologii noi, de top in domeniu, servicii integrate si solutii complete pentru companii mici, mijlocii si enterprize.
Consideram ca aceasta crestere solida ne diferentiaza in cadrul industriei. Suntem o companie puternica si avem un potential de crestere excelent atat pentru anul 2007 cat si pentru anii urmatori. In prezent, cel mai mare procent din cifra de afaceri a companiei Novensys provine in prezent din vanzarea de echipamente si consumabile si ne dorim, avand in vedere oportunitatile pe care le avem in piata, ca in anii urmatori acest procent sa fie echilibrat de veniturile obtinute din servicii” declara Cezar Golumbeanu, Managing Partner, Novensys.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite