Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Allied Telesis sarbatoreste 20 de ani

10 August 2007



Allied Telesis, compania infiintata de omul de afaceri japonez Takayoshi Oshima in 1987 a reusit, in decurs de 20 de ani, sa devina un nume recunoscut in industria mondiala de echipamente pentru comunicatii. Cu un start–up in segmentul media convertoarelor, Allied Telesis ofera astazi un portofoliu extins de 600 de produse, de la solutii de acces Ethernet/IP securizate pana la sisteme IP Triple Play pe infrastructura de cupru si fibra optica. Compania are o prezenta globala, cu birouri in Europa, Asia si cele doua Americi. Allied Telesis este activa si pe piata romaneasca, incepand cu anul 2004, avand o echipa pentru suport presales condusa de Dragos Marinescu, impreuna cu patru parteneri autorizati.



“Douazeci de ani reprezinta un ciclu de viata sau chiar doua cicluri de viata in industria networking-ului” comenteaza Maik Lankau, Senior Vice-Presedinte Vanzari Globale si Presedinte EMEA. “In timp ce multi producatori si furnizori au venit si au plecat, noi am continuat sa dezvoltam si sa extindem gama noastra de produse standardizate si interoperabile cu cele ale altor vendori consacrati. Pentru urmatorii douazeci de ani ne dorim sa oferim clientilor nostri retele stabile, flexibile si disponibile.”


Parteneriate Strategice pe plan mondial


Pentru a accelera cresterea business-ului pe plan international, cu precadere in afara Japoniei, managementul Allied Telesis a avut dintotdeauna drept obiectiv strategic consolidarea retelei de parteneri. Compania a dezvoltat relatii consacrate cu parteneri de la cei mai mari distribuitori mondiali, integratori si furnizori de solutii pana la reselleri locali de incredere. Toti acesti parteneri ofera retele inovative si standardizate intreprinderilor si furnizorilor de servicii pentru a asigura conectivitate directa intre utilizatori si serviciile de voce, video si date pe care acestia le solicita.
Facilitati de Productie de clasa inalta
Allied Telesis se bazeaza pe centre de cercetare si dezvoltare avansate amplasate pe tot globul. Toate aceste facilitati sunt in conformitate cu standardele de calitate in management ISO 9000, precum si cu specificatiile draconice prevazute in certificatul ISO 14001 pentru sistemele de management al mediului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite