Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Acad. Dan Dascalu, directorul general IMT-Bucuresti: „Suntem pregatiti sa devenim unul dintre cele mai valoroase institute din Europa!”

14 Iulie 2004




Va propun un exercitiu de imaginatie. Daca pastrati ritmul dezvoltarii, reperele din acest moment, cum va arata Institutul peste 20 de ani?

Este greu de prevazut, dar Institutul este pregatit ca in acest deceniu sa fie considerat unul dintre cele mai valoroase din Europa, in domeniul nostru. Momentan, consolidam legaturile in Europa, cu 5 retele de excelenta, si pregatim multe alte proiecte. in multe cazuri suntem primii din estul Europei, dar nu ne putem limita la aceasta zona geografica: trebuie sa fim unul din cele mai bune si interesante institute, prin potentialul oamenilor, prin calitatea temelor de cercetare in plan global. Anul 2003 a fost un an de referinta in ceea ce priveste succesele noastre pe diverse planuri. De abia acum incepem sa profitam de ele si speram ca 2004 sa fie comparabil cu 2003. Nimic nu este ideal, dar putem face acum lucruri la care era greu sa visam in urma cu 5 ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
webmaster
Bravo
07 Septembrie 2004, 12:40:22
test
test
30 Octombrie 2004, 11:44:10
Dilema DD
Oameni buni, chiar stiti ce publicati? Chiar stiti ce inseamna camera alba? Ati vazut rezultatele cercetarii nano? Sau erau prea mici? Si o toaleta publica e mai "alba" decit camera lor...Afara e vopsit gardul...si ala numai in hirtogaria lor. WAKE UP! Cautati un articol vechi de cativa ani in Dilema si o sa intelegeti mai bine. Tot eu.
20 Ianuarie 2006, 05:23:12