Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SIVECO eTraining Solution

10 August 2007



Competitivitatea institutiilor din sectorul financiar-bancar depinde tot mai mult de calitatea resursei umane si astfel pregatirea eficienta a angajatilor devine un factor esential al succesului pe piata. Atenta la cerintele pietei, SIVECO Romania a dezvoltat primul produs romanesc de eLearning dedicat mediului de afaceri, care acopera nevoile de instruire ale companiilor din sectorul financiar-bancar.



eLearning inseamna instruire asistata de calculator, ceea ce se traduce prin a invata mai mult, intr-un timp mai scurt, cheltuind mai putin – avantaje care conduc la eficientizarea procesului de instruire si implicit la castigarea unor avantaje competitive pentru companie. SIVECO eTraining Solution ofera o imagine globala asupra structurii organizationale a firmei, a planului de dezvoltare a carierei pentru fiecare angajat si a traiectoriei profesionale a acestuia.
In activitatea curenta, organizatiile din sectorul financiar–bancar trebuie sa faca fata la tot mai multe provocari, dintre care reamintim:
•Strategia de extindere a retelei teritoriale, precum si apartenenta la grupuri internationale, ingreuneaza accesul la informatie si instruire unitara;
•Dinamica produselor accentueaza necesitatea de a instrui personalul, intr-un mod rapid, facil si controlat;
•Oferta de personal specializat, relativ scazuta in comparatie cu cererea, precum si migrarea fortei de munca, are repercusiuni asupra transferului de know-how si implicit asupra relatiei cu clientii;
•Eforturile financiare si logistice importante pentru sustinerea activitatilor de instruire traditionala a angajatilor, precum si costurile asociate prin scoaterea angajatilor din productie.
SIVECO Romania propune companiilor o metoda completa si eficienta de instruire prin intermediul platformei de eLearning, care poate fi adaptata necesitatilor fiecarui beneficiar in parte.


SIVECO eTraining Solution adauga valoare instruirii angajatilor companiilor din sectorul financiar-bancar prin modulul de colaborare, care stimuleaza interactiunea dintre participantii la training, precum si prin cursurile interactive create in conformitate cu cele mai noi principii educationale – totul pentru o instruire completa si eficienta realizata in cel mai scurt timp.
Prin utilizarea SIVECO eTraining Solution, companiile din sectorul financiar-bancar beneficiaza de:
•Cresterea eficientei instruirii, de oriunde si oricand, fara costuri suplimentare;
•Neafectarea productivitatii - angajatul nu mai este scos din productie pentru a participa la cursuri;
•Instruirea si testarea unitara a angajatilor;
•Career plan;
•Reducerea cheltuielilor logistice legate de organizarea cursurilor;
•Posibilitatea de a avea o imagine obiectiva asupra nivelului de instruire a angajatilor;
•Acces la bibiloteca Thomson NETg, una dintre cele mai mari biblioteci de continut de instruire in format electronic, ce cuprinde peste 4000 de cursuri.
SIVECO eTraining Solution este o prezenta constanta la majoritatea evenimentelor de prestigiu nationale si internationale, calitatea si eficienta acesteia fiind recunoscute international prin nominalizarea la European IST Prize de catre Comisia Europeana, echivalentul Oscarului pentru IT.
SIVECO eTraining Solution reprezinta garantia unei instruiri moderne la standarde europene.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite