Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Vrei sa lucrezi la Securitate?

14 Iulie 2004



Tot mai multe firme, dar si angajati in nume propriu, investesc in pregatirea profesionala. Cursuri, competente, certificari, toate sunt foarte importante atunci cand este vorba de cariera sau de siguranta companiei. Cum nu poti invata de la oricine si oricum cei interesati trebuie sa ajunga la specialisti.


Provision este una dintre companiile dedicate zonei de securitate a informatiei, domeniu considerat ca arie prioritara de dezvoltare. Compania are specialisti in acest domeniu ce pot oferi o consiliere asupra produselor, servicii de consultanta tehnica de calitate, cat si implementarea acestora in organizatie. Pentru promovarea pe piata romaneasca de IT a tehnologiilor moderne de securitate a fost infiintatun Centru de Educatie Tehnica.


Centrul de Educatie Tehnica Provision a luat fiinta ca urmare a dezvoltarii ariei de servicii educationale si de training a companiei, si are ca a obiectiv instruirea specialistilor IT in domeniul securitatii informatiei.


Centrul de Educatie Tehnica Provision este:

  • Microsoft Certified Partner for Learning Solution;
  • Centru de training autorizat pentru produsele Check Point, McAfee;
  • Centru de training autorizat de catre British Standards Institution (BSI) privind Standardul de Management al Securitatii Informatiei (BS ISO/IEC 17799) 2:2002;
  • Centru educational afiliat (ISC)2 privind organizarea de seminarii CBK, cat si a cursurilor si examenelor in vederea obtinerii certificarilor CISSP si SSCP;


    Echipa de instructori are profunde cunostinte tehnice si o bogata experienta in ceea ce priveste toata gama de produse si servicii Microsoft, Check Point, ISS, McAfee, BSI, (ISC)2.


    Strategia de training a Centrului este strans legata de cele mai noi solutii de securitate a informatiei disponibile pe piata mondiala. Pentru ca un profesionist IT trebuie sa fie capabil sa lucreze cu tehnologiile si solutiile de ultima ora, strategia de training a fost planificata tinand seama de acest aspect.


    Multi se vor gandi ca pot invata si singuri, insa un centru de instruire ofera avantaj evidente:

  • instructorii au cunostinte tehnice foarte bune si o experienta vasta in domeniul securitatii informatiei, ceea ce reprezinta un atu foarte important pentru cursurile pe care centrul de instruire este orientat;
  • instructorii detin un fundament solid si o experienta deosebita in legatura cu produsele din aria securitatii informatiei;
  • metode de curs „hands on“
  • capacitatea de a da cursantilor exemple si cazuri reale din „prima linie de lucru“


    Participantii care absolva cu succes cursurile de instruire vor dobandi cunostintele necesare pentru a intelege, configura si administra cu succes sistemul de securitate al unei retele complexe. Programul de instruire este structurat pe certificari specializate, bazate pe cursuri detaliate, ce acopera intreaga plaja de solutii de securitate. Mai mult, programul pune la dispozitia cursantilor toate informatiile necesare pentru a eficientiza investitia facuta de catre compania lor in solutiile de securitate a informatiei.


    Centrul de Educatie Tehnica Provision este organizat dupa cele mai moderne principii ale procesului de invatamant, salile de curs fiind dotate cu toate facilitatile necesare (manuale de curs, echipamente multimedia si de videoproiectie) pentru a crea un mediu de studiu eficient. „Adaugam experienta noastra practica din domeniul design-ului, implementarii, crearii si administrarii unei retele, cunostintelor predate in sala de curs. Combinatia intre notiunile practice si cele asigurate de cursuri ne permite sa pregatim cu succes toti cursantii nu numai in vederea sustinerii examenelor de certificare, dar si in vederea capabilitatii lor ulterioare de a administra si implementa solutii stabile, fiabile si complexe in mediul lor IT“, declara dl. Ionut Boldizsar (MCT, CPCI, SCI), instructor al Centrului de Educatie Tehnica Provision.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite