Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Corel anunta cresteri de 47% !

05 Septembrie 2007




Corel anunta cresteri de 47% !


Corel Corporation a anuntat venituri impozabile de 65 milioane $ pentru al doilea trimestru fiscal 2007, care s-a încheiat la 31 mai, cu o crestere de 47% fata de veniturile de 44,2 milioane $ din trimestrul II al anului fiscal 2006.



"Suntem încântati de performanta noastra din semestrul doi. Continuam sa ne punem în aplicare principalele noastre strategii si sa demonstram abilitatea de a genera rezultate atractive pentru actionari", a declarat David Dobson, CEO Corel Corporation. "Realizam multe din beneficiile anticipate de la achizitia InterVideo si Ulead, inclusiv o contributie la venituri crescuta a unui numar mare de parteneri OEM , ca si un venit mix în functie de asezarea geografica. Ma bucur pentru progresul pe care l-am facut pâna acum si continuam sa punem în practica principalele noastre initiative strategice si sa ne extindem pe piata de media digitala”, a completat Dobson.



Pentru cel de-al treilea trimestru care se va încheia la 31 august 2007, Corel estimeaza venituri impozabile între 60 milioane $ si 62 milioane $.



Pentru anul fiscal 2007 care se încheie la 30 noiembrie, Corel estimeaza venituri impozabile între 247 milioane $ si 253 milioane $.













Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite