Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

YVES GUILLEMOT IN VIZITA LA STUDIOUL UBISOFT DIN ROMANIA

05 Septembrie 2007



Yves Guillemot, chief executive officer la Ubisoft, s-a aflat ieri, 4 septembrie 2007, in prima sa vizita in studioul Ubisoft din Romania, pentru a marca aniversarea a 15 ani de existenta a filialei din Bucuresti si pentru a participa la Intalnirea Anuala Interna cu angajatii companiei.

In cadrul intalnirii desfasurata in centrul de conferinte Romexpo, persoane cheie ale companiei, printre care Sébastien Delen, director general al studioului, Olivier Allaert, director resurse umane, Ionut Grozea, director al departamentului de productie, Ioan Palalau, director de creatie, Emil Gheorghe, producer, Marius Potirniche, manager al departamentului de testare, Serban Costinescu si Sorina Dunose, manageri ai departamentului tehnic de sisteme informatice, au expus realizarile internationale ale grupului, precum si realizarile, proiectele in curs de desfasurare si obiectivele pentru anul fiscal 2007-2008 ale studioului din Romania.
Gazda speciala a evenimentului, Yves Guillemot, CEO Ubisoft a expus scurta istorie a studioului de productie din Bucuresti, al doilea deschis in afara granitelor Frantei, si in prezent, al treilea ca marime din cadrul grupului Ubisoft, precum si succesele inregistrate in cei 15 ani de inovatie. „Datorita efortului depus si talentului echipelor din Romania, studioul din Bucuresti a adus o importanta contributie la sustinerea Ubisoft drept unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video din lume. Anul fiscal 2006-2007 a fost unul plin de succese. Jocuri precum: Blazing Angels: Squadrons of WWII, cu vanzari de peste un milion de exemplare in toata lumea si Silent Hunter: Wolves of the Pacific, au facut dovada expertizei studioului din Bucuresti, format din oameni talentati si plini de pasiune”, a declarat domnul Guillemot.
La randul sau, Sébastien Delen, directorul general al studioului, a prezentat pe scurt succesele inregistrate in ultimul an, precum si perspectivele studioului. „Suntem convinsi ca proiectele ce vor fi lansate in curand: Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII (pentru Xbox 360, PC, PS3), Chessmaster: Grandmaster Edition (pentru PC), vor aduce in continuare multe cuvinte de lauda din partea criticilor si a fanilor nostri, precum si aprecierea in cadrul grupului si recunoasterea talentului si creativitatii romanesti la nivel mondial.”, a afirmat domnul Delen.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite