Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Oracle continuă achiziţiile, anunţānd preluarea companiei Netsure Telecom Limited

05 Septembrie 2007



Oracle a anunţat acordul pentru achiziţia companiei Netsure Telecom Limited, important furnizor de soluţii de network intelligence, analiză şi network data integrity software. Netsure furnizează providerilor din domeniul serviciilor de telecomunicaţii aplicaţii pentru network intelligence şi analiză, lucru fundamental pentru asigurarea operării şi utilizării eficiente a reţelelor şi serviciilor existente şi a celor din generaţia următoare. Aplicaţiile Netsure au fost implementate cu succes la operatori precum Vodafone, Cable&Wireless, Eircom.


“Adăugarea produselor Netsure în suita de aplicaţii Oracle pentru verticala de comunicaţii va veni în sprijinul clienţilor Oracle pentru a îmbunătăţi modul de utilizare a reţelei, pentru a optimiza sistemul financiar şi de planificare şi pentru a mări gradul de viaţă al reţelei”, a declarat Bhaskar Gorti, Oracle Senior Vice President, Bhaskar Gorti. “Alături de soluţiile de ERP, supply chain, managementul stocurilor şi network discovery, Oracle va ajuta clienţii din telecom să îşi mărească eficienţa operaţională pe măsura lansării, utilizării şi exploatării serviciilor IP din generaţia următoare”.


"Ne aşteptăm ca aplicaţiile Netsure, combinate cu portofoliul de vârf pe care îl deţine Oracle în domeniul telecom, să aducă beneficii imense furnizorilor de servicii telecom din toată lumea”, a declarat Barry Murphy, CEO Netsure.


Având sediul principal în Dublin, Irlanda, Netsure va deveni o parte din Oracle Communications Global Business Unit, divizie care furnizează aplicaţii specifice pentru verticala de telecomunicaţii. Tranzacţia urmează a fi aprobată şi se estimează că se va încheia până la sfârşitul lunii septembrie 2007. Nu au fost dezvăluite detalii financiare.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa http://www.oracle.com/netsure/index.html.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite