Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Wizrom şi Logicode – parteneriat strategic pe piaţa soluţiilor de logistică

11 Septembrie 2007



Wizrom Software, furnizor de soluţii informatice integrate pentru business, şi Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, au perfectat de curând termenii unui parteneriat strategic. Scopul comun al parteneriatului îl constituie consolidarea poziţiilor pe care cele două companii le deţin pe piaţă şi oferirea unor soluţii informatice complete pe segmentul logistică.


Principalul punct al colaborării îl reprezintă pentru moment răspunsul prompt la cererile de eficientizare a operaţiunilor logistice din cadrul unui depozit venite de pe piaţa românească. Wizrom va furniza WarehouseExpert, soluţie cu funcţionalităţi complexe şi cu un înalt grad de flexibilitate, urmând ca necesarul hardware pentru desfăşurarea proiectelor să fie asigurat de Logicode.


"Pasul făcut se încadrează în strategia de ansamblu a Logicode de a dezvolta parteneriate cu principalii furnizori de software. Mobilul parteneriatului Wizrom - Logicode rezidă în dorinţa de a oferi clienţilor finali un plus de valoare, prin alăturarea unor competenţe complementare care se regăsesc în soluţiile oferite de companiile noastre. Acest parteneriat reprezintă pentru noi o provocare în direcţia menţinerii şi în viitor a unor standarde calitative şi tehnologice înalte. Sperăm să consolidăm parteneriatul în timp, prin lărgirea ariilor de interes ale colaborării, în direcţia identificării unor linii de business noi" – a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv LOGICODE


„Am ales Logicode deoarece am căutat un partener serios, care sa aibă resursele necesare pentru a răspunde prompt cererilor de echipamente hardware venite din partea potenţialilor clienţi. Suntem încrezători că acest parteneriat va crea o imagine puternică, aceea a unei echipe capabile să ofere o soluţie completă şi că va deschide noi oportunităţi”, a completat Haim Dolev, V.P. Strategic Accounts and Business Development Wizrom.


Mai multe informatii pe www.logicode.ro si www.wizrom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite